Deletedmom_116 Alimenur Dikkat et bı dahakine Ama senin elini hissedince geri çekilebilir eğer kıpırdanma olursa elini koyma bı sure Bak bakalım bebismiymiş 🙈
Deletedmom_116 Alimenur 😂😂bende bende ama çabuk geciyo zaman Daha ogreneli dün gibi yarıladı nerdeyse ahhhhg o günlerde hemncik goruruz
Alimenur Deletedmom_116 ay valla ben öğrendiğimde de 5 haftalık şimdi 14haftalık inşallah haftaya gittiğimde cinsiyeti de öğrenebiliriz çok merak ediyorum
Alimenur yigitinannesi0820 ama tek bi tarafta oldu onu da anlamadım sol tarafımdaydı ve belime yakın taraftaydı bağırsak hareketlerini orda hissedeceğimi düşünmüyorum belkide başka bişeydir
Bluesky-mom Alimenur 14 haftalık gebelikte bebiş 40 45 gram falan oluyor. Uzmanlar bu zamanda hissetmeniz imkansız diyor canım
minikmucizemmmmmm Alimenur merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi acaba? Bende cuma günü 14+3 olcam doktor cinsiyet için çağırdı
Alimenur minikmucizemmmmmm yok daha öğrenmedim haftaya salı günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz söyliycek mi bende merak ediyorum
gmzhrn Alimenur gaz canim o hareketler daha o kadar minik ki imkansız hissetmek. benimki ikinci olmasına rağmen hissetmek yok🥰
Alimenur gmzhrn bilmiyorum çoğu kişi 1den sonra erken hissettiğini söylüyor ama belki vücuttan vücuda değişiyodur
Alimenur Deletedmom_116 yaa Valla geçen gittiğimizde gayet hareket ettiğini falanda gördük ama inşallah bu sefer olmaz çünkü öncesinde baya bi yürümüştük şimdi de mi öyle yapsam
Gamzecem Alimenur o haftada bende birşey hissettim yeni uyumaya gitmiştim uzandigimda sol tarafta balık gibi degisk birşey oldu anlık birşey hatta dokotruma söyledim gulumseyerek çok erken demişti :) şuan 15+3
Alimenur Gamzecem bilmiyorum yani gaz veya bağırsak hareketi deil ona eminim ama bebek hareketi de olmayabilir Çünkü karnımın sol tarafında ve belime yakın olan tarafta oldu bu karnımın sol alt tarafı diyeyim