Mine16 Ma3469 bidoludukkann zayadesignn betulunsusevi İnstagram dan bu üç sayfaya bakabilirsiniz fiyatları gayet normal 200 ile 300 arasın sa ve ürünleri çok güzel gerçekten. Bende bu üç sayfadan ürün beğendim daha karar vermedik ☺️
2022bebeki Syd53 Evet evet kuzulu ipli olan kahve tonlu ip hoşuma gitti kapimiz beyaz diye beyaz kaybolur dedim 🙈 set + boya 110.lira dediler siyah papyonlu istersem boya ilave etmeliymism
Mervebslms Ma3469 https://instagram.com/anneninkalbi35?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ben bu hesaptan yaptırdım çok güzel ve ben yaptırdığım da 350tl di canim görüntü atmasını beceremedim 😁 led ışıklı bulut kapı süsü Eliz kızımın adı 😇
Syd53 2022bebeki ben evde kapımıza değil de odasında duvara asacağım fiyonk da ahşap çok hoşuma gitmedi dışarıdan taç bandana tarzı bişey alıp okun fiyokunu kullanmayı düşünüyorum fiyat içinde hiç konuşmadım açıkcası
Sevdesh Ma3469 fotoğraf yüklemeyi bilmediğim için atamadım ama ben Instagramda ck_designevent sayfasından yaptırdım 360 TLye tabi yılbaşından sonra artabilir fiyat bir bakın isterseniz çok şık modeller var
Ikranurhtc 2Meyve- yani hoşuna gittiyse bisey diyemem ama başka modellerde de var böyle hem magnet hem sus bu fiyatlarda