Edabrbr Elcan aynen öyle böyle pütür pütür oluyordu mesela elim deince acıyodu uğraşınca ucuyla faşan suan çok şükür çok rahatım nemli nemli ucu, bakalm emzirme dönemi nasıl olacak. Şimdiden yarıklar var ucunda çünkü ucum büyük bide benim
Elcan Edabrbr aynen benimde oyle bende alicam galiba ya en cok korktugum sey cunku gogus yarasi simdiden daha cekmeye basladim cunku canimi acitiyo resmen
Edabrbr Elcan ben şimdilik iyiki almışım diyorum. Benim gögüslerinde akıyo süt mü başka bişey mi bilmiyorum ama. O acıyo çekeceğime aldım
Kuzey_irmak Bende kullanıyorum 39. Haftamdayım bi ay önce akşamları takmaya başladım pamuk gbi yapıor uçlarını kesinlikle verilen paraya değer ürün
Pinkyy Bende alıp almamak arasında kalmıştım fiyatı yüzünden,bu kadar yorumu okuyunca sanırım bende alıcam
Elcan Birde silverNurse diye bir marka var turk maliymis oda 925 ayar silveretteden daha uygun fiyati onunla ilgili bilgisi olan var mi?
Mervenin Elcan kesinliklee bende almak istiyordm daha 3 buçuk aylık hamileyim diye sormamıştm fiyatınıda şimdi merakımdan sordm şok oldum silver nurseden alcam hemen 😅 bukadar güzel yorumdan sonra☺️
Elcan Mervenin satan firmaya sordum hic bir farki yok silverette italyan mali biz yerli maliyiz dedi bide saklama kesesiyle birlikte gonderiyolarmis o cok onemli degilde arada 100 tl fark var azda degil yani.
MerveEroltekin glam bn 2 hafta öncesinde başladım kullanmaya günlük 20 dk kullandım ekstra bir krem sürmedim