limoncicegim2 Yemeği yapmak çok kolay ama ne yemek yapıcağını bulmak kadar meşakkatli bir iş varmı acep
Aselhumaninannesi limoncicegim2 aynen ya bekarlık sultanlık mis ya anamın evinde yemek düşünme derdinde değildim 😂😂
carmellawaldorf limoncicegim2 kıymalı karnabahar yemeği, yayla çorbası, salata belki bi de erişte yaparım yanına🤓
Belos61 limoncicegim2 bence yok hahahhaa, hergün ne yemek yapıcam diye düşünmek cıldırtıyor beni 😂 menume geceyim Dünden mercimek corbam vardı Bugün karalahana sarması(yarmalı), peynirli tepsi böreği bukadar ✌ kayınvalidem saolsun hazırlamış hepsini ben sadece pişirdim bugünlük böyle şükürler olsun. . 🥰🤲
myangelson limoncicegim2 karalahana yemeği fırında İzmir köfte arpa sehriyeden pilav yaparım bir de belki bir de salata yeter 😂😂
Minigim38 limoncicegim2 banada yardım edin akşama kaynanamgil var. Kayinbaba ve kaynim çorba pilav makarna nohut fasulye, sebze yemezler ne yapacağım şaştım kaldım 2 aylık bebeğim var o durmuyor atak dönemindeyiz.
zehraKr Minigim38 gelmesinler ozaman😁lahmacun geldi aklıma hayır yani çorba sebze pilav kuru fasulye bile yemiyorlarsa ne yapacaksın ki
A_syma Minigim38 Hemen basitinden bir kiyma ile patates , domates ,biber ,sogan ,sarimsak dogra. Tava bastir. At firina. Kiyman azsa yanina pilavda yap. Tursu , ayran.
Minigim38 zehraKr en az 3 er tane yerler onu o kadar kiymam yok ki🤷♀️ bende bilmiyorum ne yapsam bulamıyorum 1
Meliko limoncicegim2 beşamel soslu tavuk mercimek çorbası pirinç pilavı ya daaaa tavuklu çökertme kebabı pilava gerek yok bunu yspınca çorbada içmiyoz biz Sulu köfte olabilir 🥶
Linabebek1 Bugün sallamasyon oldu benim ezogelin çorba, kıymalı patates kavurması, yoğurtlu semiz otu salatası 😊
holly limoncicegim2 bende yemek yapmak istemiyordum basit die türlü bulgur pilavı yaptım bi de cacık yapacam 🫣