didimom Tugce-12 ben anestezi almadan çektirdim 35 dakika kadar sürdü tüpler sorunluydu. Ama çoğu kişinin 3-5 dakika sürüyor. Anestezi almadan da dayanabildim o kadar süre. 2. Ayımda hamile kaldım. Bu sırada femara kullandım 😊
Zeyzey_1405 emir_01 ben esenler avicenna da yaptırdım hsg sonrası sadece 2-3 gün yasak sonra serbest hatta doktor o ay ihtimal daha yüksek olduğu için korunmayın dedi fiyat olarak 2250 tl yaptırdım anestezi de dahil ve gayet de memnun kaldım
emir_01 Zeyzey_1405 tesekkurler sagolun kac gun oncesinden yasak acaba bana 1000 lira dediler haftaya olacam sanirim filmden once de tedaviye baslaniliyormu acaba bi bilginiz varmi sper ve bana hormon bakildi bugun
Zeyzey_1405 emir_01 regl iken zaten ilişki olmamış oluyo hsg de regl bittikten 2-3 gün sonra çektiriyosunuz çektirene kadar yasak bide çektirdikten sonra 2-3 gün o kadar
Fatoss02 Tugce-12 canim anestezili rahim filmi cektirdim tuplerim her ikiside acikti ve rahim filminden 1 hafta sonra hamile kaldim. suan 24 haftaligiz cok sukur 🙏🧿🌼
Ysmnrn Tugce-12 çektirdikten sonra verilen kimyasal sıvı yüzünden doktor bir ay hamile kalmamamı önerdi. İkinci ay çok şükür hamile kaldım. Acı durumu kişiden kişiye değişiyor çnkü tüplerin durumu önemli. Anestezi en risksizi.
saitkereminannesi02 Tugce-12 Yaptırmadım fakat bır abla var yaptırdı bana da doktor yapılsın dediğinde ona sormuştum tüpler açık olduğunda acı hissediyorsun demişti