Sobb 21 haftalikken eşimle tartışma yaşadık ben aşırı gerildim üzüldüm dovmedi ama k3ndimi açıklamaktan yorulmaktan yiprandigimdan sinirlendim gerginlik yaşadım bebeğime zarar gelmişmidir beyin gelişimini etkiliyor mu benim.gibi bir durum yaşayan anneler var mı hamilelikte çok korkuyorum eger olanlar varsa yazabilir mi
MadameHappy34 Sobb Bebekler annenin ruh halini hisseder derler,korku,stres,üzüntü,mutluluk hatta bellirli bir haftadan sonra sesleri de duyuyorlar.illa ki etkiliyordur.
Aselhumaninannesi Sobb etkileniyor Muş dogduklarinda daha huzursuz oluyor bebekler sinirlendiyimde elimi karnıma götürürüm oksarim salavat getiririrm ağlamak olsun strese girmek bebeğin dogdunda huzursuz ve sürekli ağlamasına sebeb
Sobb Aselhumaninannesi bende öyle yapıyorum elimi karnıma koyup salavat getiriyorum inşallah doğdukları da bir sıkıntı olmaz her hamilelikte ister istemez oluyor
Sobb 2kidsmoms inşallah öyledir. İçimi rahatlattiniz onlara birsey olmasın tek bizim cezamızı biz çekeriz bebeklerden çıkmasın
Aselhumaninannesi Sobb stres faktörü çok olunca etrafta başı kaynanana çekince 😂😂😂 elde değil malesef Allah yardımcımız olsun