MadameHappy34 Selam kızlar,bu akşam menü de neler var? Orucum aklımda hiç bir şey yok belki fikir olur sizin menüler bana.:))
1prensannesi__ MadameHappy34 Karışık dolma (yaprak sarma,dolmalık biber,kuru patlıcan) Salata Yoğurt🫶🏻💃
Rabia04_09 MadameHappy34 teşekkür ederiz. Dün yapmıştım ama yiyememiştik eltim yemeğe çağırdı diye. Bugüne kaldı o yüzden bugün yemek derdim yok 😅
MadameHappy34 Sila66 1prensannesi__ teşekkür ederim :) Rabia04_09 Aaaysee Tubatgn Kızlar evde havuç var havuç çorbası yapsam yanına ne gider?
MadameHappy34 denizarenmom 🤧 3 senelik evlilikte geçen hafta yaptım yapmasaydım keşke.😂😂 Sabaha kadar eşim uyutmadı. 👃
Aaaysee MadameHappy34 Allah kabul etsin canım 🧡 dünden pizzam var yanına da domates çorbası ve havuç tarator yapcam
Aaaysee MadameHappy34 tavuklu bir şeyler olabilir canım kıyma vs zaten çıkarmamışsındır varsa da bu saatten sonra olmaz yani
Meliko MadameHappy34 Beşamel soslu fırında tavuk yanına mercimek çorbası ve pirinç pilavı Ya daaaaa tavuk şinitzel pilav olabilir Ya daaaa çökertme kebabı hem kolay hem lezzetli hemde pilava gerk yok😂 Halin gücün yoksa yoğurtlu kavrulmuş erişte yapabilirsin ya da kıymalı salçalı makarna😂😂
Minigim38 MadameHappy34 banada yardım edin akşama kaynanamgil var. Kayinbaba ve kaynim çorba pilav makarna nohut fasulye, sebze yemezler ne yapacağım şaştım kaldım 2 aylık bebeğim var o durmuyor atak dönemindeyiz
Aaaysee MadameHappy34 yani karnı yarık olabilir pilav üstü tavuk,tavuk sote pilav,fırında soslu tavuk,patates