Emineclk Merhaba arkadaslar medıcanaya beylıkduzune gıdıyorum ama uc doktoru denedım icime sinmedi bugun baktım ıkı doktorla daha anlasma yapılmıs dogum yapanlar veya doktorundan memnun olanlar yardımcı olabilirmi hadi atamana gittim aksam calısıyor o fena fegildi ali metin celebe gittim cok ovüyolardı kırıcı konustu ki nırmaldedr soru sormam ben kendımde saglıkcıyım ve Allah ızın verirse epıdural normal dogum istiyorum bı skıntı olmazsa sizler medicanada kime gittiniz acaba hamişlerim😍
tunasmom Emineclk Bugün daha önce aynı hastanede çalıştığım bir doktor o hastaneye geçmiş Soner Pul çok hareketli eğlenceli samimi bir doktor çokta ilgilidir hastalarına bi ona gidebilirsin
nilayakinci Emineclk Erhan Cömert çok övülüyor bi deneyin isterseniz benim evime çok yakın ama ben hastanenin işleyişini ve çalışanlarının bilgisizliği paracı oldukları için gitmiyorum
PMY23 Bugün görüştüm, medicana normal doğum 14.000 tl , sezeryan doğum 16.000tl dediler. Ama hangi doktoru öneriyorsunuz? Ona göre randevu alıcam