nrelms 27+3 haftalık olduk bugün, şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ama sabahları şekerim düşüyor ve baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Gebelik şekeri olanlar böyle bir durum yaşadınız mı? Yoksa şekeriniz hep yüksek mi oluyor? Aydınlatın beni :)
nez10 nrelms açım beslenmiyom😂 normalde de şeker hastasıyım ama ceviz yoğurt tatsız meyve üstüne yoğurt falan iste açım aç
Xxx0101 nrelms Neden düşünmüyorsunuz şeker yüklemesi yaptırmayı? Riskiniz olduğununda farkındasınız üstelik
nrelms Xxx0101 şekerim varsa da yapacağım şey diyet sanırım ve ben zaten şekerli şeyler canım istemiyor, yiyemiyorum. Yani zaten diyeti uygulamış gibiyim o yüzden düşünmüyorum sadece merak ettiğim şekeri olanlar şeker düşmesi yaşıyor mu?
Xxx0101 nrelms Hayır düşündüğünüz şey çok yanlış kuzenim tip1 diyabet olduğunu şeker yükleme testiyle öğrendi hiçbir belirtisi bile yoktu şimdi 2 yaşında çocuk ama hala iğne vurulmaya devam ediyor… İş sadece diyet değil ki sağlığınızdan olmayın şüpheleniyorsanız mutlaka yaptırın şeker varsa bebeğe çok büyük zararı var farkında bile olmazsınız Allah korusun..
Tubayo nrelms siz bilirsiniz ama izlediğiniz yol oldukça tehlikeli. Neredeyse hiç tatlı yemem yıllardır şeker kullanmam gebelik şekerim çıktı. Doktor bunun insilün direncıyle alakalı olduğunu söyledi eğer şüpheleniyorsanız muhakkak yaptırın