Kivircikkuala 👋🏻 merhaba kızlar , Son testimiz aşağıdaki gibi doktor iyi dedi sonuçlara ama benim içime sinmedi ? Sizce başka bi doktora daha sonucu göstermeli miyim ?
Sureyya1 Kivircikkuala morfoloji 4 cikmis iyi ileri hareker 5 cikmis dusuk ama altta toplam ileri hareketyuksek cikmis ustte dusuk altta yuksek onu anlayamadim sprem sayisida iyi
Elzel17 Merhaba canım 100 milyon sperm var esinde 5%hizli hareketli çok düsük deyer. Bu 77% az haraketli bu da hamike kalmayi biraz zorlasdiriyor canım
Sureyya1 Kivircikkuala doktor daha iyi bilir hastanenin sonuc kagidi farkli olabiliyor. Iciniz rahat olsun diyorsaniz sonucu baska doktorada gosterebilirsiniz
Ravza11 Kivircikkuala benim eşimin sayısı çok düşük neler kullanıyorsunuz canım sizindemi düşüktü önceden
minipanda Kivircikkuala aktardan Trendyol dada var, yalnız cam şişe olanlar daha saglikli dikkat edin buna
Kvsrsyds Sadece ileri hızlı sayısınız düşük onun için bitkisel takviye yapabilirsiniz selenyum içerikli gıdalar yardımcı olur kötü bir sonuç değil ileri hız hamile kalmayı kolaylaştırıyor %30um üzerine çıkabilirseniz sonuç çok güzel