Ceros Evet son 20 gün ama çabucak geçse de günler gelse diyorum minik kuş 😍 İki haftadır kanalda yüzünü de sırtıma dönmüş pozisyonu iyi dedi doktorumuz . Kilomuz 3200 gr boy 51 cm .Haftaya çatı muanemiz var ama sanki içimden bi ses 29 ekime kalmaz bu minik kuş gelir diyor 🦋 haftalardır kasık ve bel ağrım oluyor özellikle akşamları, 32 de girdiğim nst de kasılmalar 11-14 arasıyken son iki haftadır 50 den aşağı inmez oldu 🤷🏻♀️ Çömelmelere ve hurmaya başladık bile çoktan. Lokumum da annesini bekletmeden gelse ya müthiş olur 🤗🤗🤗 sizin ne gibi belirtileriniz var doğuma dair hamişler ? 🤔
Mutlulugum Ayni gunuz canim.🙏🏼 Boyu nasil ölculuyor? Bende yeri yok falan derken haftalardir ölculmuyor.
Ceros Mutlulugum Bacak boyuna baktı bir tek onu seçebildim . Karın da normaldi kafayı tam ölçemedim kanalda çünkü dedi 🤔 onun dışında işin teorisini bilmiyorum nasıl yaptı da boyu buldu 😂 kasılmalar başladımı sen de de peki
elifiii Mutlulugum fl degeri yazar ultrason kagidinizda.o degeri 7 ile carpinca tahmini boy uzunlugunu veriyor.