_Nur_1818 Kızlar daha önce başına gelen varmı dolap uygulamasindan ben parayı karşıdaki kişiye eft ile gönderdim ben bu parayı nasıl geri çekicem hesabıma bilen varsa yazsin lütfen iptalde edemedim bana mesaj gelmdi para gitti ya
Ozge-Ka _Nur_1818 parayı uygulama üzerinden değil de kişinin hesabına gönderdiyseniz yapacak bir şey yok malesef
Tubatgn _Nur_1818 Dolap üzerinden satış olduysa eğer sistem iptal edecek eğer siz kendiniz banka üzerinden gönderdiyseniz geçmiş olsun
bkts _Nur_1818 neden eft yaptiniz ki? Bildigim kadariyla dolap uygulamasinda yalnizca uygulama uzerinden satın aliniyor, degisti mi acaba 🧐 satici insafina kalmis gibisiniz bu durumda, ancak o gero gönderirse alabilirsiniz paranizi
yanlisanlamaama _Nur_1818 kişinin ibanına eft yaptıysanız o göndermezse alamazsınız, dolap zaten bu tip şeylere para kaptırmayın diye para alışverişini kendi dolap sistemleri üzerinden gerçekleştirir
yanlisanlamaama bkts komisyon ödemeyin bana direkt eft yapın falan diye teklif ediyor satıcı genelde dolandırıcı oluyor bunlar maalesef