2prensesannesiiii catandgirlmom dün hareket etmiyor dedik benim ki için gece uyutmadı kuzum sabahta uyumak istiyorum bi karnım kazınıyor bebekte bi sağ bi sol dönüp duruyor kalktım en son uyuyamadım bişeyler yedim🤣🤭
catandgirlmom 2prensesannesiiii hahahaha ya bi günleri diğerini tutmuyor bak benimde dün akşam bugün duruldu içerde taklalar atarken 😂
2prensesannesiiii catandgirlmom valla çok komikler ya 🥰 rahatsız edici olsa da mutluluk perileri geliyor başka biri uyutmasa kıyameti koparırım valla😂 ilerleyen zamanlarımızda hareketleri düzene girer 🥰🙏🏻
Nihaann Ben şehir hastanesine gidiyorum 19-23 haftalar arasında olması gerekir dedi doktorum 13. Haftamda 21. Hafta için aldım randevu. Geç kaldığınızda pek mümkün olmuyor maalesef
Birglbiray Devlette 10. Haftamda aldım 22. Haftamda denk devlet olunca çok hızlı olmak gerekiyor özele takipli olan çoğu kişi devlete yöneliyor devlette giden de orada iyice kalabalıklaşıyor o yüzden ☺️
catandgirlmom 2prensesannesiiii evet evet bu haftalarda düzensiz oluyormuş yeterki sağlıklı olsunlar annelik duygusu şimdiden başladı hastalanınca bile onu düşünüyorum ben hastalanırım yeter ki ona bir şey olmasın diye 🥹
2prensesannesiiii Birglbiray valla bulamicam diye çok korktum randevu sistemi kapalı 1 saat yol gittik eşimle şehir hastanesine gittik sabahın 7.30 unda orda olduk sıra aldım dr muayene etti 18 haftalık çıktı kilosunu öğrendim sonra gün verildi organ taraması için 🥰🙏🏻
Birglbiray 2prensesannesiiii ay sevindim valla şansın yaver gitmiş mutlu oldum. Ay bi de aynı haftalardayız hareketlerini hissediyor musun cinsiyet öğrendiniz mi 🥰
2prensesannesiiii Birglbiray dr 14+4 te %90 kız dedi %10 luk pay bırakıyorum dedi dün geceden beri hiç durmadı ne yesem hareketleniyor bugünde şuan solumda dönüp duruyor gıdıklanma hissi var çok güzel bi his 🥰🙏🏻 Sen hissediyor musun🥰
Birglbiray 2prensesannesiiii bana da kesin kız dedi doktor bi korkuyorum değişir mi diye oğlum var bi tane de kızım olsun istiyorum çünkü 😂 ben sırt üstü yattığım da hissediyorum bazen bacaklarımı kendime çekip oturuyorum o zaman bacağıma vurduğunu hissediyorum o kadar 🥰 sağlıkla kucağına al inşallah
2prensesannesiiii Birglbiray düzensiz olur bu haftalarda öyle okudum ilerleyen haftalarda düzene girermiş🥰🙏🏻💓
2prensesannesiiii catandgirlmom bende öyle🥲 umarım dışarıdaki kötülüklerden olumsuz örneklerden koruyabiliriz hastalık desek ne kadar korusak bilemedim illa hasta olacaklar olmazlarsa sıkıntı olup atlatırlar bağışıklık kazanırlar hastalığa dirençli olurlar allah korusun hepsini 🙏🏻💓içerde çok güzel biz nereye onlar oraya 🥲🥰
Kbramhmt 2prensesannesiiii canım güzel haberler inşallah bende 21 ocak detaylıya gırıcem 21 haftalık olmuş olacak inşallah 3 ocak da kendı doktoruma randevu var bu hafta surekli gece gündüz mide yanması var sızde de var mı acaba
2prensesannesiiii Kbramhmt elma süt falan yiyorum çünkü o kaynama yatırmıyor beni iyi geliyor 🥰🙏🏻 Ben çözümü buldum kaynayınca midem sen de bak canım ne iyi geliyorsa kaynayınca onu tüket ben rahatladım gibi ama hareketleride hissediyorum net şekilde çok şükür 🙏🏻 🥰