ballibocek Sonra görürüz bol bol, emin olduğumuz güvende hissettiğimiz yerlerde isek aslolan bu zaten..
AdaKaranfili 2prensesannesiiii çok şükür bende dün hastaneyi aradım tarama için.11 Ocakta gideceksin dediler. Ay cinsiyyəti de ogrenecem o gün.cok heyecanliyim.cabuk geçsin zaman🤲🥰😍
2prensesannesiiii AdaKaranfili yaaa çok şükür canım bende detaylıdan sonra bişeyler alacağım yavrucağıma 🥰 detaylıda her şey net oluyor çünkü ben bişey almaya korkuyorum şuan 🥰🙏🏻
AdaKaranfili 2prensesannesiiii inşallah canım benim hersey super geçsin sənin için de. 🤲İstədiklərini al. 😍Gerçi bende bisey almamışdım kızımda.ilk herseyin annemler aldı kargoladi.sonradan biseyler aldık biz. Bakalım bu minnosun cinsiyeti nedir.o kadar sabrsizlaniyorum ki 😊 20+2 haftalık olucaz o gün .
catandgirlmom 2prensesannesiiii ben haftaya çarşamba yani 4 ocakta bebiş 19+4 ken yaptıracağım detaylı 1 ay öncesinden aldım randevuyu doktorum yoksa buşamazsın dedi perinatoloji olduğu için
2prensesannesiiii catandgirlmom ben alabildim çok şükür randevu 21 haftama 19 ocak gideceğim 🥰🙏🏻 Bu arada benimde kendi druma 4 ocak randevum var 🥰
catandgirlmom 2prensesannesiiii çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda çıkar benim erken yapılacak sana göre ama benim her testim hep öyle oldu 😂 11de 2 li test 16 da 3lü test 19+4 detaylı 😂
Kbramhmt 2prensesannesiiii canım güzel haberler inşallah bende 21 ocak detaylıya gırıcem 21 haftalık olmuş olacak inşallah 3 ocak da kendı doktoruma randevu var bu hafta surekli gece gündüz mide yanması var sızde de var mı acaba
2prensesannesiiii catandgirlmom ben ikiliyi 13+1 de yaptırdım temiz çıkınca 3 lü ye gerek yok denildi 21 haftamda da organ taraması hayırlı sonuçlarımız olsun inşallah canım 💓🥰🙏🏻 Sende 20 haftaya yakın oluyorsun 1 gün bile fark eder daha iyi bebeğin yüzü belirgin olmuş olur🥰🙏🏻
catandgirlmom 2prensesannesiiii evet zayen detaylıdan 1 hafta sorna da kendi doktoruma gideceğim aynı hastanede aynı cihazla en kötü yüzünü orda göreceğiz 😂bizimki bu zamana kadar hiç saklamadı gösteriyor her yerini inşallah yine öyle olur
cennetinsusu 2prensesannesiiii Genel olarak 22. Haftayı öneriyorlar aslında 20-24 hafta arası yapılıyor bende uğraşıyorum ama henüz alamadım. Sürekli girip randevu bakıyorum 🤦🏻♀️ 18+4 üm 😌
2prensesannesiiii cennetinsusu valla bende bulamadım şehir hastanesine sabahtan gittim fiş aldık verdiler bi dr muayene oldum sonra gün verdiler 19 ocağa gitmesem bulamazdım valla🙏🏻 21 haftalık oluyorum ozaman istediğim haftaya aldım çok şükür bana şehir hastanesindeki dr da kendi drumda 22 haftayı geçmemesi lazım dedi ben ondan tutuştum 😂 aldım çok şükür🙏🏻
cennetinsusu 2prensesannesiiii Doğrudur kızımda 22. Haftayı öneriyoruz demişti bana da doktor 22 de randevu alıp gitmiştim. 22 de bütün organları gelişmiş oluyormuş sanırım. Devletten almaya çalışıyorum ama imkansız gibi birşey 🤭 İnşallah alabilirim çok azimliyim 😂
2prensesannesiiii AdaKaranfili yaaa maşallah allahım gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla gelsin minik yavrucaklar🥰🙏🏻💓🧿
cennetinsusu 2prensesannesiiii Maalesef hastaneden vermiyorlar randevuyu mhrsden almamız gerekiyor. 😕 Başka hangi hastanede yapılıyor bilmiyorum
catandgirlmom 2prensesannesiiii haha bakalım bizimki tembel anına mı denk gelecek artık 😂 yediklerimle harekete geçmeye başladı taklacı güvercin 😂
2prensesannesiiii catandgirlmom ya maşallah 🧿 ben artık hissedemiyorum ya hastayım diye galiba🤒 gaz mı bebek mi çözemiyorum 17 haftalarda anlıyordum şimdi çözemiyorum 😥
catandgirlmom 2prensesannesiiii bende sen hissettiğin postu açtığında hissetmiyordum hastaydım gaz mı bebek mi diye ama şimdi ki hareketler aşırı değişik böyle sanki dönüyor içimde ve emin oldum bebek sende hissedersin zaten haftamız daha çok değil her zaman hissedemeyiz kafana takma
2prensesannesiiii catandgirlmom yok takmıyorum ama hissetmek güzeldi evet bende döndüğünü balık gibi yüzdüğünü hissediyordum hasta oldum gaz oluyor bazen çözemiyorum o yüzden şuan 🥰
2prensesannesiiii cennetinsusu şehir hastanesine gittim ben sınırlı alınıyor sabah gidildiğinde 🙏🏻 Orda nasıl bilmiyorum mesela sabah 10 kişi randevusuz alınıyor öyle bişey 🙏🏻