esmerella37 Kızlar snir olmaya basladım makyaj yapıyorum hep mahfoluyo sıle sıle yapamıyorum dusarı cıkınca gozlerim hep aglıyor gbi oluyorum su akıyor neden olur bu basına gelen varmı
Mustafayigitvebeytugannesi esmerella37 buda benim başıma hep yaz aylarında gelir bende yaz nezlesi var ondan yazın makyaj yapamıyorum çok nadir yapabilirim. Kışın da sanırım soğuk olduğu için mi oluyor acaba bişey diyemicem. Kışın yaşamadım.
esmerella37 Mustafayigitvebeytugannesi benm yaz kıs oluyor kötü bisey degldir demi gormemde gfılan sorun yok ama
Mustafayigitvebeytugannesi esmerella37 kötü bisey olduğunu sanmiyorum canım doktor bana sadece yaz nezlesi var demişti başka bişey demedi benimde öyle görmem de sorun yok.
Mustafayigitvebeytugannesi esmerella37 göz damlası vermişti. Ama 4 yıl önceydi kullandım fayda etmedi sonrada alıştım artık şuan bişey kullanmıyorum. Yazın gündüzleri fazla dışarı çıkmamaya çalışıyorum yada çıkarken makyaj yapmıyorum.
esmerella37 Mustafayigitvebeytugannesi off valla snir bozucu ya makyaj yapıyorum gidecegim yere gidene kadar zaten yok oluyo sile sile 😂
Mustafayigitvebeytugannesi esmerella37 kız gittiğin yerde yap sende daha mantıklı 😂😂 ayy durun ben bı makyaj yapım da gelim de 😂😂😂
TheQuuen esmerella37 geçmiş olsun genelde lens kullanıldığı zaman çok akıntı oluyor gerekli hijyen sağlanamadığında