Glbyrk Kızlar bebeğimin gelişimi ilerde normal de 33+2 haftalığız ama ilerde olduğu için 34+4 doktorum bugün söyledi ki hazırlıklı ol 4 haftaya kadar doğum yapabilirsin ama bebeğim henüz dönmemiş dönmesi için egzersiz yapmam gerekiyormuş acaba ne tür egzersizler yapmam gerekiyor 🤔🤔birde benim gibi olan var mı aranızda
Minikpopo Glbyrk biz de bugün 33+2yiz. Normalde kontrollerimizde biz de bir hafta ileride oluyoruz. Ama doktor ultrasona göre değil kendi haftasına göre doğum olur diyo sürekli. Biz sezaryen olucaz canım bu arada onun için dönmesi için ne yapabilirsin bilemiyorum yani bir bilgim yok 🙏🏻😊
Denizz19 Glbyrk canım benimkini ebe Doğum sırasında eli ile döndürmüştü tuttu karnımı bir şeyler yaptı tamam dddi Doğuma hazır hale getirdim dddi önemli olan bebeğin kanala inmesi zaten döndürmeyi onlar her türlü yapıyor
istanbulluanne Glbyrk Valla geçen gün bi doktoru dinledim sizin yapabilcegnz hic bsey yok diyor bebegn dönmesi için. Bencede haklı dönerse döner kendi 😊
Glbyrk Maviii Sürekli yürüyüş yapıyorum hamileliğimden bu yana ama hiç etkisi olmamış merdiven de inip çıkıyorum ama dönmemiş 😔
Maviii Glbyrk aaa öyle mi? kuzum burda bi kaç postta görmüştüm o yüzden söyledim. birde secde pozisyonu diyorlar, sende internetten araştır kuzum bir de onu dene
Glbyrk Minikpopo Bana sezeryan falan birşey demedi canım sadece o haftaya kadar egzersiz yap dedi bakalım hayırlısı olsun 🙏🙏🙏
Minikpopo Glbyrk ben kendi isteğimle sezaryen olucam canım tüp bebek benimkisi ben riske atmak istemedim o nedenle 😊
Glbyrk Denizz19 Evet bu dediğinizi internetten izledim elleriyle annenin karnında birşeyler yapıyorlar dönüyormuş ben inanmadım ama öyle birşey olur mu hiç diye ama sizde de uygulamışlar ☺️☺️
Denizz19 Glbyrk valla sonuç çok da güzel oldu kızım ellerim gelince bütün dünya benim oldu ebe de bana dddi önemli olan bebeğin kanala inmesi dönme işini her türlü bizler yapıyoruz insanlar çok abartıyor demişti 😁
Glbyrk Denizz19 İnşallah benimde sizin dediğiniz gibi olur normal bir doğum yaparak oğluşumu alırım kucağıma 🙏🙏🤱🏻🤱🏻🤲🏻🤲🏻
Denizz19 Glbyrk inşallah canım sıkma kendini oluruna bırak Doğum için hastaneye yattığın zaman koridorda yürümeye bak sancını azaltman için sağa sola kendini hafif sallaman yeterli oluyor ebe bana ne kadar ayakta yürürsen açılman çok kolay olur demişti valla öğlene kalmadan doğurdum ben suni sancım ile Doğum yaptım bir de kendi sancım da gelmemişti 😁
Tgcask Pilates topu üzerinde oturarak daire çiz. Hafif hafif hopla. Çok etkisi oldugunu duymustum. En azindan 1 hafta dene. Youtubetada videolari var ama bu bilgiyi doğum kursuna giden arkadaşlar yazıyo genelde.Bi dene canım.
Sakaryali54 Glbyrk inan bna dondugunde cok agrim ve sizin olcak.bnm cati agrim var ve kasiklarm fena.alt tarafmda surekli basko hissi var.10dk bir lavaboya gidiyorm.bnmde 33haftalik ve dondu.bn Sezeryan dusunmuyorm da gerci.ama keske donmeseydi cok aci agri cekiyorm
Glbyrk Sakaryali54 Benimde aynı ağrılardan var çok zorlanıyorum yürürken hareket ederken hatta kendi kendime dedim acaba bebek döndüğü için mi bu ağrılarım olmaya başladı o da dönmemiş ama o saydığınız ağrıların aynısı bende de var inşallah döner çünkü ben sezeryan istemiyorum 😔😔🙏🙏
Nurayy28 Glbyrk benim 27 haftadan beri makat gelişi calisan biriyim hemde secde pozisyonu yap ben denedim olmadi 38 haftalıgim 😊kabullendim sezeryan olucam ama doktr son ana kadar bakariz dedi hayırlısı olsun artık sizin içinde
Glbyrk Nurayy28 Amin inşallah bakalım herşeyin hayırlısı rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🙏
Sakaryali54 Glbyrk bn 3gundur alt tarafmin zonklamasndan fenaym valla bebek donsun dye dua ediyorm cok canimi yakiyo.korkuyorm valla suyum fazla erkne dogablir catimi zorlamamasi lazm o yuzden donmesi lazm.bn sezeryan istiyorm valla cnm
Glbyrk Maviii Netten baktım tatlım birşeyler yazıyordu deneyecem bakalım işe yarayacak mı 🙄🙄yürümek fayda etmiyor benim yürüdüğüm kadar hiç kimse yürümüyordur evin içinde bile hiç oturmuyorum vallaha 😒😒