dilos011 Busra-01 bende 19 20 haftası yaptırmayı düşünüyorum Adanada yaşıyorsun galiba bende adanadayim altinkoza hastanesine Ersin beye gidiyorum Cnm sen
KeremikoBayky Busra-01 takipli doktorum beni perinoloğa yönlendirdi detaylı için 21-22 gibi git iyice belli olsun dedi öyle yaptık
Busra-01 dilos011 ben yumurtalıkda oturuyorum canım evet adana da gireceğim tam 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum hangi doktora yaptiracaksin detaylıyi
Senayl34 Şuan 19 haftaligiz özele gidip o kadar para vermiycem zar zor da olsa devlet hastanesinde randevu buldum çok kisilti 3 saat randevu için ayrılmış başka da yok 22 haftaya denk geliyor ultrason
Busra-01 Senayl34 bizim ilçede hastane yok merkez 1.5 saatlik yol o yüzden mecbur tekrar gidip gelmemek adına özel olacak sanirim
zeynozey Busra-01 her organa tek tek baktılar 40 dakikadan fazla sürdü😅 bi ara sırtı dönüktü doktoe git yemek ye gel demişti😅😅 sonra hareketlenince geri kalan yerlere bakmışlardı😬
dilos011 Busra-01 bugün aradım hastaneyi Cnm da kendi doktorum yapıyormuş ücretsiz detaylı yaptircam dedim evet ersin bey kendi muayene sırasında yapıyor dedi 300 tl muayene Ücreti var asistanı öyle Söyledi şu an 16+2 haftalığım ben 20 Ocak gibi gitmeyi düşünüyorum 20 haftalık oluyor o zaman da
Busra-01 dilos011 yaa bende perinatolog aradım yılbaşından sonra 1200 dediler acaba fotoğraf CD falan veriyor mu ersjn bey
dilos011 Busra-01 valla hiç konuşmadım onu canım aklıma da Gelmedi sormak yardımcısına randevu alacağım zaman sorayım bi
dilos011 Busra-01 ben memnunum Cnm doktorumdan çok güler yüzlü biri randevu ne zaman alacaksın ne zaman gideceksin yani
Busra-01 dilos011 canım öyle almıştım ama kızımın sinavlari başlamış başka zamana alacağım 22 haftalığa denk getireceğim sanırım
dilos011 Busra-01 anladım Cnm bende 20 Ocak gibi gitmeyi düşünüyorum 20 haftalık oluyoruz o zamana kadar