cslcsl Yeni doğum yapmış anneler bilirler, doğuma giriş ve yaklaşık 1 hafta sonrasında kaç kilo gidiyor ortalama? Haftdayım 3 günde 1 kilo alıyorum gibi , bu hızla 40a kadar gitmekten korkuyorum ve doğum sonrası ne kadar gidiyor ortalama merak ediyorum
Se19 cslcsl ilk hamileliğimde 58 ile hamile kalıp 66 ile doğuma girdm. Hastanede 2 gece kalıp eve geldiğimde 60 kiloydum. 1 ay sonra 56 ya düştüm. Hiçbir şey yapmadan. Sadece emzirerek… bol tahin yememe rağmen
Kelebekk-0307 cslcsl bünyeyle alakalı bir durum bu bence 48 ile hamile kaldım yaklaşık 60 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 50 kiloydum 2 3 hafta sonra 55 oldum şu an 9 aylık oldu kızım hala 55 im gitmiyor bazıları emzirirken kilo alıyor normalde hızlı kilo alan biri değildim yani ilk defa 50 üzerini doğumdan sonra gördüm işte umarım kalıcı değildir bunlar
zeynozey cslcsl 97 doğuma girdim çıktığımda 89 dum:) 1 hafta sonra 85 oldum. Ödemler filan gitti hep. 75 hamile kalmıştım 10 kg tam almışım 😂😂 veremedim😬😬 6 ay sonra 2. Hamileliğim şuan Allah yardımcım olsun😂😂😂
Efnanada 1.5 ay önce doğum yaptım 56 kilo ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim 41 haftada 3850 oğlum doğdu ama şişlik ödem çok oluyor hastaneden çıkarken ben 68 kiloya düştüm oğlum 3200e düştü 2 gece hastanede kaldım aşırı terleme oluyor doğum sonrası bol su tükettim ve sürekli emzirdim şuan da 61 kiloya düştüm emzirmekte guzel kilo verdiriyor
cslcsl Doğumla 6-8 kilo gidiyor diye anlıyorum, sonrası da tamamen emzirme , beslenme ve kişiye göre değişiyor sanıyorum