Hamide1233 Kızlar 13 haftalık gebeyim. Persimal mol tabirinde üzüm hastalığı. Doktor bebeği almamızı söyledi. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bebeğimi hissetmeye başladım kalp atışlarını hissedebiliyorum. Bebeğim alınırsa çok üzülürüm :( canım yanıyo. Bu durumu yaşayan var mı???
Obsesifk Hamide1233 geçmiş olsun canım nasıl bir hastalık. Bebeğin kendi kendine düşme ihtimali var mı? Durdukça sana zarar veriyor mu?
Yildizim Hamide1233 nasıl bir hastalık bu ilk defa duydum? Bi de hissettiğinize göre ileri haftalardasınız yeni gebelik değil o zaman
Muhammedamine Hamide1233 şimdi 13. Haftada kalp atışalrını fln hissetmeniz pek mümkün değil orayı geçiyorum benim yengem üzüm gebelik geçirmişti ama bebek yoktu kistik bir olaydı bu sizinki nasıl bir durum anlayamadım
Ezo-masum Hamide1233 canım çok zaman geçmiş ama ne yaptın nasıl oldu detaylı anlatırmışım aynı şeyleri yaşama şansım var korkuyorum
Yildizim Tam okumamışım yazmışsınız zaten 13 haftalığım diye, iyi de 13 haftalık iken alınmaz ki bebek artık büyümüş Bebiş, şimdiye kadar fark edilmemiş mi
Anneolacak Ben 20 haftalik bebegimi aldirmk zorunda kaldim heyet onay verirse ya sa bebekte cok ciddi problemler varsa sonlandirma islemi 3 aydan sonra da yapiliyor
AlininAysesii İyi de durdukça rahmin alınmasına kadar varan sağlık sorunları çıkıyor ortaya allah korusun, molse bi an önce sonlandırılmalı yani doktorunuzu dinleyin