FtmnrTry 🤷🏻♀️20 haftalık hamıleyım ve bu haftaya kadar hep net kız demıstı doktorum ve bugun kontrolum vardı etkek dedi pipisini görüyorum dedi bizz şok 😂 gercekten hala ınanamıyoruz detaylıyı beklıcez
User00 FtmnrTry bana da 20ye kadar kesin değilse de yüzde 99 kız demişti doktor 20. Hafta detaylida erkek deyince sadece ‘aaaaa’ diyebilmistim😀
Mustafayigitvebeytugannesi FtmnrTry bende 19 haftalıkken gittiğimde doktor pipi görüyorum bebek erkek dedi bende kız olsun diye bekliyorum 😂😂😂
Kbramhmt FtmnrTry yaaaa banada nasıp olur inşallah bi umut oğlum olsun cok istiyorum saglıkla büyüsün 💙
FtmnrTry User00 bu haftaya kadar bızede hep kız dedi en son 17. Haftamda kesın kız dedi hatta ıkıncı gebelıgım benımde bugunde pıpıyı görüyorum dıyınce nerden geldımızı bılemedık bizde vala 😂
User00 FtmnrTry sağlıkla sihhatle gelsinler cinsiyetin önemi yok tabi de insan kıza odaklanıp haftalarca kızım diye sevip bi anda erkeğe dönüşünce değişik olmuyor değil ama 1haftada alıştım o fikre de😀
FtmnrTry Mustafayigitvebeytugannesi bu cinsiyet işi valaha degısık ben ılk oglumda basta bı erkkek demıstı sonuna kadar erkek gitti bunda böyle oluncada 😂
Minnosaannee Mustafayigitvebeytugannesi o duyguyu bende çok iyi bilirim 😅🤷♀️Sonuç 3 oğlum var umudu kestim artık
Mustafayigitvebeytugannesi FtmnrTry bende 19 haftaya kdar hiç göstermedi bebek alt tarafı sürekli rahmin oraya geliyordu ultrasonda görünmüyordu sonra bı baktık doktor erkek dedi ben iki tane oglandan sonra kız bekliyordum tabii sok oldum ve pipi görmeme rağmen hala kız bekliyorum doktora diyorum kordondur o doktorda doğana kdar sana inandiramicam diyor 😂😂
FtmnrTry Mustafayigitvebeytugannesi bizim pipi de niye bu haftaya kadar gözükmedi bende onu anlamayamadım vala cok sukur saglıklı ona binlerce şkür ama hıc beklemedıgımız yerden geldi bu seferde 😂😂
Ygtzynp Mustafayigitvebeytugannesi bi sen bi ben🤣 kız istemekteb kaynaklı sanırım. Ben başlık falanda acmıstım şu kızı doguranlar nasıl yapıyor diye🤣🙈
Mustafayigitvebeytugannesi FtmnrTry saklamış utangaç olacak bebek 😂😂 benimkinin daha hareketlerini bile hissetmiyorum ben yaa benmki tam bir mız mız olcak heralde 🤦
FtmnrTry Mustafayigitvebeytugannesi benımkıde aksıne o kdar hareketlıkı hatta doktorada dedim hocam ben diyodum zaten bu kadar hareketlı kız cocugumu olur diye oda bi güldü 😀😀😀
Ebru1995 FtmnrTry bizimde çok hareketli ve 14. Haftamizda bize de doktor %90 kız dedi aslında . Bunu okuyunca asla alışveriş yapmicam 20. Haftayı beklicem kesinn 😂😂 demekki belli olmuyor
Melekg Eyvah bundan cok korkuyorum valla bizde 20 ye kadar kız dedi haftaya salı kontrol var zaten sonradan erkek dicek gibime geliyor kıza alışamadım ama kıyafetleri nerdeyse tamam oğlumun kıyafetlerini de bu kız diyince doktor hep dağıttım 😆
yagizegemom FtmnrTry en son 16+6 da kız denildi kesin bir şekilde hatta parti felan yaptık😂 22. Haftaya kadar gitmemiştim bidaha detaylı için gittiğimde öğrendim erkekmiş😂
FtmnrTry yagizegemom ya benımdee aynı tam 17. Haftamda net olarak kesın kız dedi bugunde idrarımda yanma oldugu ıcın gittim hiçte beklemıyoduk acıkcası o zaamnda kesin diyince bugunde pipi görüyorum dedi 🤷🏻♀️ Bende suan ayrıntılıyı beklıcem bakalım orda ne cıkıcak suan tam 20 haftalıgımız bızde
prensannesii_ yagizegemom FtmnrTry şaka gbi valla kiz dedikleri haftada baya büyük bi hafta yani karışıklık olması çok düşük ihtimal özele mi gidiyorsunz Bana da 12 haftanın içinde bu hafta cinsiyette cok yanılma olur isterseniz sadece benzetme yaparım şuna bnziyor buna bnziyor derim isterseniz dedi benim ki kesin değişir o zaman :))
yagizegemom FtmnrTry bende hiç böyle bir şey beklemiyordum hayatımın şokunu yaşadım resmen😅 ilk gebelik mi
FtmnrTry prensannesii_ inanın bızde ondan sok olduk 17. Hafta cınsıyet ıcın kucuk veya yanılcak bı hafta olmadıgı ıcın o haftadada o kadar net kız dediki biz degscegını hıc beklemezdık 😀