Gunay_14_18 Merhaba Kizlar❤️ Hamilelikde ne gibi ruyalar gordunuz? Misal Hangi meyve falan? Bunun Cinsiyetle bi alakasi oldumu? Ben bu gun ruyamda Portakal topladim,oglanlarimda iki tane kayisi gormuwdum ikiz oldugunu daha bilmiyordum )
Bebekliannee Gunay_14_18 bende yeşil elma gördüm. Ve bir tane armut. Anlamları nedir acaba. . Para ve altında çok görürüm. Hep içimde bir merak. Cinsiyeti bilmiyorum
Minikamm Ben meyve degilde , at görmüstüm. Simsiyah bi at denizden cikip yanima oturuyodu. Oglum olcak kısmetse
Bebekliannee Kaplumbağa,çeyrek altın tam altın ,maydanoz ,deniz , yeşil böcekler ama güzel yusufçuk gibi . Gören var mı 😁 rüyalar benim peşimi bırakmıyor
Bebekliannee Gunay_14_18 iki hafta sonra öğreneceğim tabi gosterirse. 🤲🏻 Ama haddinden fazla rüya görüyorum.
Minikyildizim Ben rüyamda iki kez kız bebeğim olduğunu ve onu emzirdiğimi görmüştüm ama bebeğim erkek 😂 Annesini kandırmış minik tosbik 🥰 23+3
Gunay_14_18 Elaa_gozz yo ben portakal hic sevmem )) yemiyorum hic asermedimde siz aserdiniz die ola bilir bir kere weftali aserdim ruyama bile girdi ikiz oglanlarim oldu)))