GamzeMeryemm58 Bir türlü bulamadığım hastane ve doktor arayışım var bayanlar :))Anadolu yakası özel olur devlet olur tavsiye hastane ve doktor önerisi olan var mı teşekkürler
Melkur GamzeMeryemm58 kartal avicenna umut hastanesi birsen hanımı tavsiye ederim ben onunda devam ediyorum çok sakin güzel bir doktor
GamzeMeryemm58 Çekmeköyde oturuyorum olursa,Ümraniye Sancaktepe,Üsküdar olabilir daha uzağı zorlar gibi
Sumeyye034 GamzeMeryemm58 bende çekmeköyde oturuyorum ☺️ Çamlıca medipol hastanesine gidiyorum Zeynep Elmalı doktorum ben çok memnunum şuan
Melek_26942694 GamzeMeryemm58 bende çekmeköyde oturuyorum 7 aya kadar özel muayineye gidiyordum dogum ücreti çok fazla olunca afiyet hastanesi Lale hanıma gittim çok sırası var her kes de övuyor ınsallah guzel dogumumda gecer
Heyecanlianne5 GamzeMeryemm58 ben de çekmeköyde oturuyorum detaylı ve ikili testi camlica medipolde yaptırmıştım su an kontrollere ümraniye arastirmaya gidiyorum
GamzeMeryemm58 Sumeyye034 Öylemi bende dedim acil bişey olur normal düşünüyorum ama aksilik olur özelde yaptırayım temiz olsun muayene ücretleri felan ne kadar peki
Pesenimu GamzeMeryemm58 şuan Şükran hocanın muayene ücreti 400 Tl. Ama yılbaşından sonra ne olur bilemem tabi :)
Hatmila Acıbadem Altunizade hastanesinde Habibe hanım çok iyiydi daha önce aynı hastanede başka doktorlarada gittim ama Habibe hoca çok başkaydı öneririm
GamzeMeryemm58 Melek_26942694 evet afiyeti de duydum da önemsememiştim yalan yok afiyet bana daha yakın olur ne kadar ödemiştiniz siz en son
Syd53 Melek_26942694 doğum ve muane ücreti ne kadar lale hanımın acaba bende ilk zamanlar ona gittim ama her seferinde 3-4 saat beklediğim için vazgeçtim
GamzeMeryemm58 Melkur Kartal bir tık uzak olur ama araştıracağım zaten buda aklımda bulunacak teşekkür ederim
Melek_26942694 GamzeMeryemm58 sezeryan fıyat 4500 sgklı 5600 sgksız ama zam gele bılır yenı yılda muayıne 265 ödedik galıba eşim ödedi tam hatırlayamadım
Melek_26942694 Syd53 Biz 1 saat bekledik gercekten cok doluydu ama hem yakın hem uygun hemde iyi olmasından sebep onu sectım benim eskı doktor bana 38 bin deyınce mecbur 😃
GamzeMeryemm58 Melek_26942694 anladım canım birde fazilet hanım varmış orda o sgksız 450 gerek yok ya kata hanımdan da baya menün olan var teşekkür ederim sağol canım
Syd53 Melek_26942694 şaka yapıyorsunuz ne kadar çok söylemiş afiyet ne kadar şuan bilginiz var mı bende dışardan doktor ile orda doğum yapmayı düşünüyorum lale hanımı bekleyemiyorum 🙈☺️