Elfergvn Kızlar 40+0 oldum bugun bebito ne zaman gelecek acaba sancım çıkıyor ama açılmayı beklıyorum sizler ne durumdasınız yılbaşını beklese fena olmaz dıyorum bazen 🤭
gullokumum Elfergvn 39+4 olduk ama hiç bı belirti yok sanki hafifledim gibide sizde de oldu mu bu hafiflik bende mi bı tuhaflık var anlamadim
sayre Elfergvn 40+2 yim ben de nst de hiç sancım cikmamisti geçen hafta, 1 cm de açıkligim vardı. Bakalım yarın kontrolüm var doktor ne diyecek 🥰😍
Nazendehanim Elfergvn 40+2 sancı da yok açılma da 1 cm i saymiyorum 1 haftadır öyle ,40+5 için yatış aldım ben dogmazsa Perşembe son inşallah
Elfergvn gullokumum belkı de ıyıce kanala ınmıstır kımısı o zaman rahatlamıs hissediyor ben hep asagıda tasıdıgım ıcın fark edemedım
Elfergvn sayre bende aynı 1 cm acıklık var 🙈 sancım çıkıyor bugun kontrole gıttım artık haftafa uc gun cagırıyor 2 ocaga kadar beklıcez bakalım :)
gullokumum Elfergvn ayy inşallah oyledir tedirgin oldum bütün gün valla yatın kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktorumuz
Batbet88 Elfergvn bn de bugün 40+1 im doktorum çarsamba son gün dedi bağırsaklarda kaka var kaka yapma riski olur dedi normalde 41 i beklemek istiyordum ama riske edemedim ikinci doğumum olacak kilosu da 3700 olmuş düzensiz sancılarım var
Elfergvn Batbet88 aramızda bır gün varmıs hakkınızda hayırlısı olsun bende aynı durumda olsam beklemezdım suni sancı verecekler o zaman dımı açılmanız var mı muayene oldunuz mu
Elfergvn Bnmv-1 benım sancılarım cıkıyor son ıkı haftadır fakat önemli olan acılma 1 cm idi en son çarşamba tekrar gıdecegım kendılıgınden gelmezse ptesı sunı sancı ıle olacak
Batbet88 Elfergvn 2 cm ye yakın açılmam var ç bn aslında beklemek istiyordum ama bebek çok kilo alıyor dedi ve kaka riski var dedi suni ile ikinci doğum olduğu için kolay olur dedi epidural düşünüyorum bakalım kendi sancımla daha kolay olurdu ama yapacak bsyim kalmadı
Elfergvn Batbet88 ikinci doğum ilkine gore cok daha kolay dıyorlar ne guzel 2 cm açıklık da varmış ınsallah suni sancı bile olsa siz bunun üstesınden allahın izniyle geleceksiniz 🥰