Aslhn2101 Şu an 18+6 haftalık hamileyim detaylı ultrasonu da kendim çok istiyorum eşimi de sonunda ikna ettim😂 randevuyu aldık 20+4 oluyor acaba erken mi bebek kendini göstermez mi diye içim içimi yemeye başladı 🤦🏻♀️ özele gideceğim ve 4D ultrason olacak sıkıntı yaşar mıyım sizce ya? Bebek yüzü tam beelli olmuştur umarım vereceğim paraya ve heyecanıma değer🤦🏻♀️ yardımcı olur musunuz 20. Haftada detaylıya giren oldu mu??
Melodii13 Aslhn2101 yanı tabıkı belli olur bebegin hatları oluşmuş oluyor zaten 400-500 Gr bişi . Ama 22-23 haftada hıtsenz belki daha net olur çalışıyorsanız o tarihleri denk getrn isterseniz ama yüz hatları değişmez sonuc olarak biraz daha kılo almış olur🤗 bebegin yüzünü göstermeyecegı varsa göremezsiniz o para yı ziyan şeklınde düşünmeyin en iyisi organlarını uzuvlarını görcen sonucta tam mı eksık var mı alınması gereken önlemler varsa erkenden alınır o şekilde düşün bence
Nnanaa Aslhn2101 ben 20 de girdim ilk seferini. Her şeyi görmüştük. Poz verir umarım tatlış tatlış fotoları oluyor 🐣
2prensesannesiiii Aslhn2101 bende 18+1 im bugün 20+5 e randevu alacağım 13 ocağa yeterli olur bence 🥰🙏🏻 Bizim bu haftalarda giden bile var 🥰
piiremsesinannesiii Aslhn2101 20+6 da girdim tam yüzünün fotoğrafını verdiler bana özelde girdim bende çok güzel cihazları ama 450 gram bebeğin yüzü nasıl olursa öyleydi yani çokta bişey belli değildi buraya fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem atardım bak diye anlardın ama ağzı yüzü vs daha tam net değil canım
esrayyy Benim de şuan tam 18+6 ve ultrasona gireceğim tarih 20+2 doktorum yeterli olur sıkıntı yaşamayız dedi hem göstermese bile 10 günlük muayene hakkın var o günden sonra 10 gün içinde ücretsiz tekrar gün verebiliyor en kötü doktorun öyle yapar😌
Aslhn2101 esrayyy yaa aynıymışız🥰 Özel klinik olduğu için o şekilde 10 gün içinde ücretsiz muayene durumu var mı hiç bilmiyorum umarım gerek kalmaz🤦🏻♀️ teşekkür ederim inşallah gönlümüze göre görürüz bebeklerimizi🥰
Aslhn2101 Melodii13 anladım teşekkür ederim yok tabi ki ziyan olarak değil ama ben görüntü alabilmek için çok istiyordum devlette verdikleri ultrason görüntüleri aşırı derecede kötü oluyor özel hastaneye de maddi gücümüz yeterli gelmiyor sadece detaylı ultrason için en iyisi kliniğe gidelim diye düşündüm hem genel tarama hem de büyük bir hatıra kalsın istiyorum o yüzden öyle dedim yoksa haklısınız bebeğimin yüzünü görmekle birlikte tüm her şeyini de göreceğiz 🥰
Aslhn2101 Nnanaa içim rahatladı valla ya🥰 teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi poz verir de güzel güzel hatıra kalır bizede 🥰🥰
Aslhn2101 2prensesannesiiii evet çoğu kişi 18 ve 19da girmiş memnunlar inşallah bizde memnun oluruz😍😍
Eda6 Detaylı ultrasonda alttan bakma vs yok değil mi karından bakılıyor? İnternette alttan muayene diyordu korktum🙄
piiremsesinannesiii Eda6 yok kız yarım saat en aşşağı ultrasona giriyorsun alttan vs yoktur çünkü bebeğin detaylı organlarına vs alttan bakamazlar heralde
relativy Eda6 ben 20+6da girdim her şey netti yüzünü de gördük ama beyninde bakmak istediğim yerler için pozisyonu uygun değildi 15 dk gezdim geldim ama gene pozisyon uygun olmayınca mecbur vajinal ultrason yaptı🤷🏼♀️
ipekmom_ Eda6 bazı durumlarda alttan bakabiliyor bebek çok kıpırdamazsa, girmeden yarım saat önce çikolata yemeye başlamıştım ben, bir paketi yarım saatte yavaş yavaş yedim gayet güzel hareket etti herşeyide gördük çok şükür 🙏🏻
Aslhn2101 Eda6 karından bakılıyor canım alttan muayene duymadım ama rahim ağzı kısalığı ve başka sorunlar çıkarsa belki o zaman alttan muayene yaparlar bilmiyorum tam net bir şey 🤷🏻♀️
Eda6 relativy istemezsen yapmaz ama herhalde vajinal ultrasona karşıyım hamileyken ya neler duyuyoruz Allah korusun
Aslhn2101 relativy evet bebeğin pozisyonu da önemli oluyormuş peki yüzü falan iyice net miydi fotoğrafta🥰
ms_annisko relativy aynen benim de beynine bakmak için pozisyonu uygun değildi aynı şekilde vajinal ultrasonla baktı
relativy Eda6 vajinal ultrasonun bebişe hiç bir zararı yok lütfen öyle düşünme sağlığıyla ilgili aklında soru işareti kalacağına mecbur kalınırsa yaptırmanı hemşire olarak tavsiye ederim😇
2prensesannesiiii Ay sıkıntı yaşıyorum randevu bulamadım ben de 19 haftalarımda gireceğim büyük ihtimalle 🥲 inşallah her şeyi net olur🙏🏻
piiremsesinannesiii Aslhn2101 yok ama doktor 2 ay sonra gel dedi öğleden sonra çal kapımı müsait olduğum ara ben sana fotoğrafları daha net olur çeker veririm ücret ödemene de gerek yok dedi