myangelson AysenurS_ hamilelikte hiçbir kanama normal değildir sebebini biz bilemeyiz canım bence acile gitmen gerekiyor ya da doktoruna görün düşük önleyici ilaç iğne vs verilebilir
AysenurS_ 1 gün önce gittim kalp atışını falan duydum bi kaç saat sonra kesildi kanama 1 gün sonra az bir miktarda tekrar başladı bugün tekrar gidicem
Eda6 AysenurS_ Benim de o haftalarda olmuştu doktor kendini yormayacaksın dinleneceksin bol su içeceksin demişti. Ayrıca progestan kullanıyorum. Kesenin etrafında kanama olmuştu ihmal etme canım
Eda6 AysenurS_ AysenurS_ Hayır kesildi. Sadece dinlenmeye özen gösterin. Doktorunuz ne dedi, kanamanız neden olmuş?
Nurcann07 Rahimde kanama alanı olabilir benimde bianda başlamıştı toplamda 10-11-13. Haftalarda şiddetliydi. 19. Haftamdayım iğne fitil kullanıyorum doktorunuza gözükün o bilir en doğrusunu🙏
Eda6 AysenurS_ Yüksek ihtimalle plesenta aşağıda olduğu için olmuştur benim öyleydi bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor ve kanama kesiliyor. Korkmayın merak etmeyin düzelir. Bide ilişki yasak onu da göz ardı etmeyin.
Eda6 Evet bir süre sürekli idrariniza bakiyosunuz acaba kan var mı diye gerçekten korkutucu. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bebislerimizi
AysenurS_ Eda6 3 defa kullandım progestanı şuanlık kanama yok sabah öğle akşam kullanıyorum olabildiğinde uzandım gün boyu inşallah sorunsuz atlatırım bu dönemi