Yaprak_erdu 27 haftalık ve patlıcan olduk annelerim son 90 günümüz kaldı Sizlerde durum nasıl Bugünler çok çabuk hızlı gidiyor Bunlar hızlı giderken ben daha çok heyecanlanıyorum🥲☺
Lokumum9593 Yaprak_erdu benim 32+0 bence hamileligin en zor donemi bu. Ilk 3 ay da cok zordu ama bu zamanlar daha zormus. Yavrus buyuyor ben agirlasiyorum. Hareketlerim kisitlaniyor. Uykusuzluk, sindirim problemleri ama hepsine bin kere sukur 🤲❤🌹
Prenses34_annesi Yaprak_erdu 33+2 yım kızımla sonlara doğru yaklaştık iyice ayrı bir heyecanı var tabi ama ağırlık aşırı çöküyor bu dönemde ağırlaştım artık son 47 günümüz kaldı 🥰
Yaprak_erdu Halimbey desene aynı gün doğum yapmış Tamam ben sezeryan olduğum için belki 10 gün falan geriye alırlar
Yaprak_erdu reyhan2705 aynı gün gidiyoruz ama ben sezeryan olacağım için herhalde 10 gün falan geriye alıyor diye düşünüyorum
Halimbey Yaprak_erdu ben normali bekliyorum bakalım benden önce olur kesin doğumun benim bebeler doğmak bilmiyor
Summerwine Yaprak_erdu evet ya bir de benimki aşağıda duruyormuş ekstra bacak ve kasıklarda ağrım oluyor😁sağlıkla gelsinlerde çekeriz napalim
merveiyd Gece itibariyle 28+0 oldum tam, o andan beri hareketlerine bile güncelleme geldi artık daha sert hissetmeye başladım 🥹😍 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 💙
Yaprak_erdu merveiyd bazen karnı geniş olduğu için hareketlerini daha rahat yapabiliyor bazen tane dar olduğu için yapamıyor işte az az yapıyor kilo aldıkça geri darlaşıyor onu
Yaprak_erdu Lokumum9593 Tabii ki de bu Sonlara doğru 3 ay çok zor geçiyor Hani bir ayın kaldım mı daha zor oluyor Ne yürüyebiliyorsun ne kalkabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun
Yaprak_erdu Prenses34_annesi Hiç sorma canım ya sağına soluna yatamıyorsun kaburgaların Çünkü hissediyorsun Bir de heyecan var tatlı bir heyecan sağlıklı olsun da
Prenses34_annesi Yaprak_erdu kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar da ben her türlü ağrıya varım yani evladıma bir şey olmasın yeter ki sonuçta bir gün İnşallah Rabbimin izniyle dünyaya gelecekler ve ağrılarım biraz da olsa dincek inşallah 🥰
Yaprak_erdu Halimbey ilk gebeliğimde sezeryan olduğum için ikincilde de sezeryan olacağım aralarında sadece 2,5 sene var
Yaprak_erdu Prenses34_annesi aslında karnımızdayken koruyabiliyoruz ama dünyaya geldikten sonra nasıl koruyacağımızı bile şaşırıyoruz büyüdükçe sorunlarımız da büyüyor