SebnemRasit Ftma1997 sağlıkla kucağınıza alıp yarında hemencik evinize çıkmayı nasip etsin inşaallah Allah 🌸🎈👶🏻
aysenur-1998 Ftma1997 güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlı, hayırlısıyla sağlık sıhhatle bebeğin ve senin iyi olman dileğiyle bebeğini kucağına al doğumun kolay geçsin inşallah
SebnemRasit Ftma1997 kız korkma sakın bak benim bu gün bi hafta oldu çok şükür elhamdulillah. Kendini ferah tut yemin ediyorum çok basit ya hiç sıkma kendini bak vücudunu hep rahat tut
Kadriyeeren203 Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla kavuşun inşallah 💕 panik yapmayın o anların tadını çıkarmaya bakın,Allaha emanet olun 🤲🏻
balkizinbebegii Ftma1997 rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah güzel haberini alırız burda 🥰❤️
Degisikkullanici Ftma1997 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Durumunuz nasıl sezeryan nasıl geçti çıktınız mı acaba?
SahrasMom311216 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım korma bol bol dua et bebeğine kavuşacağın anı düşün. Rabbim yardımcın olsun💕
ExcitedMomm Ftma1997 İnan anlatılan kadar korkutucu değil beni o kadar korkutmuslardı ki sonrasında bu muydu sezeryan demiştim ve o korktuğum psikoloji yüzünden sendroma girdim. Sakın korkma Allah’ın izniyle mis kokuluna kavusacaksın sağlıcakla..