Zumzugukodummuzzingillatirim cansualisa biz patatesi hasliyoruz sonra tuz cok az sut ve cok az kasar pure gibi ama daha kati sekilde koyuyoruz kaliba sonra havucu tarator icin kavuruyoruz ya oyle kavurur patatesin ustune koyariz ustune sarimsakli yoğurt ustunede yag yakip dokeriz
cansualisa Zumzugukodummuzzingillatirim öyle de güzel ben turşu mısır yoğurtlu moyenezlş yapıyorum böyle
Zumzugukodummuzzingillatirim cansualisa benim koca doku farki olunca yemek seciyo djdjdjd patatesli makarna bile yemez bu yuzden hunharca aglamaya gidiyorum
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim kız patatesli makarnayı bende ilkk kez duydum 😃 salata çeşitlerinden bişey yap küçük sunumluk kaseye koy ilk aklıma patates salatası geldi ama kısır varmış turşu vs ekle meze tarzı kurabiye olabilir bide bende bir tarif var efso dehsetul vahşet lezzetul fahise 😃 poğaça tarifi eşim her yaptığımda 6 7 tane ayakta yiyor zaten 20 tane çıkıyor puf puf ve çok basit atayım bence bı incele iyiki densiz zarifeyi aldık desinler ,😃
1anne2bebek__ Zumzugukodummuzzingillatirim yoğurtlu olanlar çayın yanına pek uymuyor sanki. Mantı salatası da yapabilirsin. Köz biberli kornişon turşu Mısırlı oluyor. İnternette vardır tarifi.
Zumzugukodummuzzingillatirim 1anne2bebek__ icecek olarak sadece cay yok ya cesit bolda. Valla delirdim ahahhaah
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn patates ve makarna hasliyorsun sarimsakli yogurt ustune yag yak bir nevi yalanci manti ama kiymasiz
Betulaa Valla herşeye olmaz diyorsunuz ama bir hamur işi kesinlikle eksik, madem börek Poğaça olmuyor, pizza gözleme gibi bir şey yapabilirsiniz 😄 aklıma başka türlü gelmedi 😉
Bade0022 Zumzugukodummuzzingillatirim bence ıspanaklı börek içi hazırla fırına ver ücgen yapsınlar yani hamur eksik birtek
srny Madem kayınvalidenin böreği çok iyi iste gelirken bi tepsi yapsın getirsin hepsine çocukla yetişemiyorum de :D
Zumzugukodummuzzingillatirim srny kayinvalidem yapar hatta o dedi teyzenler yapsin getirsin benim cadiyi biliyor ilgi arsizidir o yuzden cay yanina hazir kek biskivu al koy dedi o konuda dusuncelidir. Ama soyleki calisiyor o zorlamak istemiyorum zaten yorgun geliyor uzak biraz is yeri , zaten acda gelecek kiyamadim kadina…