Reyyan1310 nazol çok pahalı şimdiden yaptılarsa birde yılbaşında yapar benim gittiğim yer normal doğum 970 sezeryan doğuma 1770 isteğe bağlı olcuncada 2300 yakın birşey dedi ama yılbaşından sonra tekrardan sorun dediler 🤭🤭
busrasafak nazol sonuçların nasil cikti canim sorun yok filan mi diyor cok heyecanliyim ben de ali beniandan alcam insallah randevu tarihim gelince
nazol busrasafak canım adam tak tak herşeyini ölçtü cocugumun içim rahat yani işinin ehli belli adam sonuçlarım iyi çıktı çok şükür sadece suyum fazlaymıs bide damar darmış normal düzelir dedş
Selmayakup Nasıl fiyatlar görüyorum şaşırdım çok biz Edirnede yaptırdık 400 tl ödedik burası çok pahalıymış inanamiyorum
Ruzgarr MrvBrlk serkan güçlüden bahsediyorsun sanırim.herşeyden önce cok iyi bir insan.doktorluguna gelincede harika bir şekilde bilgilendiriyor rahatlatiyor.10 kere hamile olsam 10 undada serkan hocaya giderim.
Taandreab Reyyan1310 canım randevuyu ne olarak aldın?sadece kadın doğum için diye mi?bana da özeldeki fiyatlar çok fazla geldiği için bir önceki muyaenemi devlet doktoruna yaptırdım.15gün sonra gel 4lü yapalım dedi.şu an 15+5teyim
Reyyan1310 Taandreab zeynep kamilde 20 24 arası doppler diye çıkıyor özel bür bölüm açmışlar ordan aldım önceden gitmene gerek yok dendi bende daha gidip çektirmedim 7 kasım
Feelina Devlette randevu aldım 2 ay sonrasına verdi randevu. 24.haftama denk geliyor detaylı ultrason devlette doktora söyleyip (onlar takip etmiyor pek) detaylı ultrason için önceden tarih alınmasını tavsiye ederim.
BehiyeGrel Merhaba detaylı yaptıranlara sorum doktor 20. Haftada baktı fakat 28. Haftada tekrar gel dedi . Sizlerde 28.haftada tekrar detaylıya girdiniz mi?