NBanu Değerli arkadaşlarım yakın zamanda (1-2 ay içinde) (güncel fiyatlar olması açısından) detaylı ultrasona giren arkadaşlarımız fiyatlar hakkında bilgilendirme yapabilir mi?( Özel hastaneler için ) Devlette yaptıranlar da randevu alırken ne olarak alıyorsunuz ve gider gitmez detaylı ultrasona mı alıyorlar ?sistem nasıl ilerliyor yardımcı olursanız bize de diğer girecek olan arkadaşlara da pusula olur.şimdiden yazan ellerinize sağlık teşekkür ediyorum 😘🌸❤️
Bbebek NBanu ben bir hafta önce 230 tl ye yaptırdım, normal fiyatı 450 imiş aynı hastaneden doğum paketi olunca indirim yaptılar 😊
ozlemabdullah NBanu devlet hastanesinde 12. Haftadan o ve randevu vermiyorlar bir sürü laf üstelik demedikleri kalmıyor. İstanbulda Bı ozel hastanede yaptır cam 12 kasımda 210 TL CD cekım de verıcekler raporları doktorda degerlenxırcek resimler filan oyle yanı
Hanzadek NBanu 28.haftada girdim. 200₺. İçim şişti. Yarım saatten fazla sürdü. En sonunda isyan edince bıraktı. Renkli ultrasonu kayıt ettiği bi cd verdi.
marven ozlemabdullah 20 haftalik olduk ama bi onceki devlet hastanesi kontrolümde soyle yap su zaman gel demedi yönlendirir mi acaba cumaya randevu aldim ta 12. Haftadan mi randevu veriyolar
ozlemabdullah NBanu radyolog yapıyor ama radyolog yapması daha ıyıymıs hemsıre arkadasımın dedı bagcılar yunus Emre hastanesi 3 4 hafta inceden randevu alman lazım 20 24 hafta arası ayrıntılı ultrasyon yapılıyor
Gmzcngi NBanu perinatolog yapması daha iyi tabikide canım o bu konuda uzmanlaşmış eğitim almış doktor oluyorlar..
Prensesimi-beklerken NBanu ozlemabdullah Bagcılar yunus emre hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum.fiyat olarak uygun gelebilir size ama lütfen bir perinatoloğa yaptırın detaylıyi.ben gittim yunus emreye 2 yıl önce aynı radyolog bakti bana saglıklı raporu verdi 2 aya kalmadan agır sendromlardan bebeğimi kaybettim.bu işi yalnızca perinatolog yapmalı lütfen bebeğinizi bu riske atmayın!
Ruzgarr ozlemabdullah tercih senin ama arkadaşın nasıl o şekilde yonlendirdi cok şaşırdım.perinatolog bakmali kesinlikle.kötü tecrübeler yaşamış biri olarak sana tavsiyem.hicbirsey görmüyorlar ne yazikki.isin uzmani perinatolog bir doktor.bilginiz olsun
Tugbaa34 Ben doktorumun yönlendirdiği bomantide özel bi klınıkde yaptrdım perınatalog yaptı normal fıyatı 450 doktorum yönlendirdiği için 350ye yaptrdım
bktyldz Merhaba, benim doktorum özellikle perinatolog olmasını istedi, özel muayenesi olan bir doktora yönlendirdi. Ücret 550 tl. Randevu aldım ama henüz gitmedim. Ücret fazla ne yapacağımı bilmiyorum :(
NBanu bktyldz canım ücret çok fazla işte o yüzden bu başlığı açtım herkese yardımcı olsun diye uygun fiyata yaptıran çok memnun kalanlar var.Bilgi verirlerse sende faydalanırsın .
Seyymaa Ümraniyede 300 liraya yaptırdım. Perinatolog tarafından bakıldı ve çok ilgiliydi tavsiye ederim. Kesinlikle mümkünse perinatoloğa yaptırılmalı çünkü detaylı ultrason perinatoloğun uzmanlık alanı
Calyipso Hanzadek şimdi bende sizin yaptırdığımız hastaneyi aradım. Atasehirdekini fiyatı için 280+muayene ücreti dediler.