Merveclnk Uykum var ama asla uyuyamıyorum nefes darligindan burun tikanikligindan patlayacak gibiyim ya nolcek bu halimiz kızlarr🤔😒
Edafmo Merveclnk ayyy al benden de o kadar ağlamak üzereyim uykum var diye. Nefes darlığı, ateş basması asssla gözüme uyku girmedi ve çok çok uykum var yorgunum😭
Melikemom Merveclnk bende korkudan uyuyamıyorum sabah yatışım yapılacak suni sancı alacağım nasıl olacak bilmiyorum
Busra-baran Merveclnk sağol canım beni yalnız hissettirmediğin için benim 6 haftalık şimdiden uyuyamıyorjm
Merveclnk Hatice_kocak resmen sıkıştırıyor sırtıma ağrı vuruyor Bi de azcık da boğazlarım ağrıyor yüksek yastıkla yatıyorum olmuyor bacak arama yastık koyuyorum olmuyor Bi türlü o rahat pozisyonu bulamadm🙂
Hatice_kocak Merveclnk bende öyleyim kaç haftalıksiniz biz 39+3 yerimden bile hareket edemiyorum o kadar ağırlaştım
Merveclnk Edafmo resmen az uyumaya alıştım ya koymuyor da artık ama uyumak da istiyorum yani zaten bebis doğunca uyuyamicam vampir oldum gece uyanık gündüz uyuyorum Bi kaç saat 🙄
Edafmo Merveclnk ben gündüz uykusu uyuyamıyorum ya henüz onu çözemedim bari gündüz uyusam da doysam uykuya 😭😭
Belinay_AliEge Sola dönüyorum solu tepikliyo sağa dönüyorum sağı tepikliyo yatamıyorum uyuyamıyorum cidden ağlayasim geliyor ya
Merveclnk Belinay_AliEge uykum var ise beni hareketleri pek etkilemiyor da sorun dalamiyorum nefes darligindan ayağa kalkıyorum burnum açılıyor yatıyorum tıkanıyor zaten baskı da yapıyor tosbik koştur koştur wcye gidiyorum 3 damla çiş yapıyorum 😅
Merveclnk Hatice_kocak ay ben daha gelmedim o zamanlara eyvah 32 haftaligiz ama biraz tombiş 34 haftalık çıkıyor şimdiden başladı zorlamaya beni sağlıklı olsunlar tabi en onemlisi ☺️
Merveclnk Melikemom Rabbım kolaylık versin, bir avazda sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Korkmayın Bi cesaret gidin doğuma insallah bütün korkulariniz kaybolur girmeden önce 🤲🌸
Melikemom Merveclnk inşallah canım ya bir mucize olsada sabaha kadar kendi sancılarım gelse benim kız yerini beğendi 40+5olduk gelmeye niyeti yok
Merveclnk Aygul_8403 eşim geçen hafta burundan ameliyat oldu 3 gündür 5 saat uykuyla refakatçi kaldım hastanede resmen yürüyen ceset olmuştum anca toparlandım tam uyuyorum derken yine başladı 😒
Aselmira26 36+2 yız bizde uyuku nedir bilen varsa söylesin 😅😂 duş aldim bel ağrısı var yarın kontrolüm var nasıl gitcem bilmiyorum
Aygul_8403 Merveclnk çok geçmiş olsun cnm bnmde olan 10gün ateşlndı düzene girmedi uykum bide agırlştık artık içerideki zaten gece coşuyorhiç durmuyor maşallah sizlerde aynımsnz