Cnnttt Kızlar 21 haftalığız ama iki gündür rahatsız eden bi durum var yani çatı ağrısı diye geçiyormuş bu sanırım sağa sola dönerken falan sanki hamlamış gibi bir acı oluyor neden acaba
Nurr_22_22 Cnnttt bende de çok oluyor 32 haftalığım doktorum magnezyum verdi şükür 3 4 gündur azaldı ağrısı yoksa sağdan sola dönmek işkence haline gelmişti 🤦♀️
Zeynep_61_70 Cnnttt hiç sorma kuzum maf oluyorum ağrıdan 1 ayıdır çekiyorum ne sağa ne sola dönebiliyor um hatta eğilirken bile ağrıyor 😔😔
Derya183 Cnnttt canım benimde 20 haftalık oldum bugün kaç gündür bel ağrısı çok yaşıyorum birde sağ bacağım arası rahim yani arası çok ağrı vr yuruyemiyorum resmen sendede mj boyle normalmi
Cnnttt Deletedmom_1003 hadi ya bi önceki bebeğimi de 21 haftalıkta kaybettim de o yüzden korktum bişey olur diye serklajlıyım bide
Mrvbnbg2208 Cnnttt hemde nasıl 18den beri çekiyorum ben belimde fıtık var birazcık çok otursam hem kalça kemiğim ağrıyor hem belim hem de bacak aram işte orda ki kemikler hatta bir şey giyerken sağ bacağımı kaldırıyorum ya nasıl acıyor canım
Cnnttt Zeynep_61_70 evet ya ben bilemedim ne olduğunu diğeri de aynı bu haftada düşünce ödüm kopuyor iki gündür bişey olucak diye
Mrvbnbg2208 Derya183 bende 23üm ve 18den beri öyleyim hatta sağ bacağıma bit şey giyerken bile zorlanıyorum ayağımı kaldırıp indirirken belimde fıtık var Hele de yorulacak bir şey yaptıysam daha çok ağrıyor hem belim hem bacak aram
Cnnttt Derya183 normal sanırım güzelim baksana her her arkadaşta var acıya falan razıyım inşallah normaldir Rabbim beterinden korusun normalse yapacak bişey yok canları sağolsun minişlerin
Cnnttt Evet ya afedersiniz belirtmek gbi olmasın ibadetin gizlisi makbuldür namaz kılarken bile kalkarken bacak aram açılıyor ya o zaman bile acıyo yani sanki ayırılıyor gibi oluyo