HappyEnd-88 Serenaay ben çok tavsiye edildiği için ve yeğenime de kullandığımız için sudocrem aldım kızıma , artı olarak ne olur ne olmaz diye de Bepanthol aldım bakalım kızımın pişiğine hangisi iyi gelirse daha 30+3 doğuma var inşallah pişik çok olmaz da 😅
gizgizz Serenaay benim genital bölge ağdadan tahriş olmuştu tahrişi bırak yırtıp parçalamış beceriksiz kuaför resmen. Günlerce oturamadım yatamadım surocrem çözdü valla hafifletti acısını.
Esiin_ Zararlı olsa bebeklerimize kullanmayız değil mi 😊 fakat daha yağlı bir krem (bepanthol gibi) kullanmanızı öneririm iyileşme sürecini hızlandırmak için
Esiin_ Rumuz123456 Gerektiği durumlarda kullanıyoruz ki zaten bebek bakım kremi olarak satılıyor her gün kullanacak değiliz kullandığımda da faydasını gördüm önceliğim bepanthol fakat evde kalmadığı zaman yine elim ona gidiyor
Rumuz123456 Esiin_ her bebek ürünü diye satılan masum olmuyor maalesef içeriğini araştırınca anlarsınız dediğimi. Ben uyarmak istedim sadece. Kullanıp kullanmamak sizin kararınız tabiki