Lilyumfokimum Sunney çok sağol cnm yönlendirmen için. Bgn beşik baktığım yerde ahşam minik anne yanı da vardı ilk 3 ay işimi görür ama böyle düz sehpa gibi ahşap acaba güvenilir olurmu bilemedim çok kararsız kaldım baya uyguna geliyordu hem beşiği olur öyle olsa hemde ilk aylar için anne yanı.
koohydal banada yardımcı olur musunuz? evimin odaları çok küçük olduğundan anne yanı beşiği minimal boyutlarda almam lazım ama çok kullanılışsız geliyor onlarda. ne alacağıma karar veremedim. katlanırlı, boyut küçülenlerinden neler var acaba?
Anonim01 seymadcelik tahterevalli markası cuppa serisi aldık baya araştırma yaptım hem odasında kullancam hem yanımda yani gündüzleri oda da kalacak beşik akşamları yanımda ekstra yatak almaya gerek kalmadı 3 4 sene. Bez beşiklerden alma canım sakın polyester içinde çocuk büyüyor kokusu bile rahatsız edici kendi fikrim tabi bir de görsel olarakta güzel değiller
qzd seymadcelik bende aynı şekilde oda yapmadim sadece anne yanı beşik aldım. Çok araştırdım herseyi icinde dahil olan bisey almaya karar verdim. Yatak yorgan carşaf yastık cibinnik hepsi icinde olan Meltem Smartta buldum. Hem sağlam hemde fiyat olarakda daha avantajli oldu.
Peperonni seymadcelik reflü yatağı kesin alın çok işe yarıyor bebeğim 4 aylık hala kullanıyor. Anne yanı olarak elele madre aldık. Bu arada babynestler hiç kullanışlı değil bebek için de çok yumuşaklar bilginiz olsun
Rnml seymadcelik ben de oda yapmayacağım için yatak odama anne yanı beşik aldık. Meltem bebenin kral modeli 3 kademe yükseklik ayarı var ve sade şık bir model , 4000 tlye aldık.
Karabiber seymadcelik portatif beşikler var şöyle Max 400 TL. Kesinlikle öyle al. O kadar kullanışlı kar ki
mommytobe_ seymadcelik Ben bundan aldim canim cok icime sindi🤗 ben de oda yapmayacagim uzun bi sure. Ve bu besik 4 yasina kadar kullaniliyor ayaklarinfaln cikiyo park yatak haline donebiliyo
ttubbii Seda181818 meltem smart aldim bende kademesi var tekerlekli. Mia serisini aldim basta yatak odamda kullanirim. Beyaz dolap almistim takim gibi oldu. Isterseniz fotograf atabilirim.Kasim indirimlerinde 3200 düşmüştü ve cok kaliteli duruyor. Magazada begenip internetten aldim
Seda181818 ttubbii meltem smartta birçok model var mondo kral besik mia açıkçası farkları neler bilmiyorum ama görsel atabilirseniz odada durusuna kapladığı alana bakmak isterim teşekkür ederim 😊
Seda181818 ttubbii cok güzelmiş çok begendim gule gule kullansın bebis🥰🥰 bende bundan almaya karar verdim cok tesekkur ederim simdi esimi ikna etme zamani🤭
ttubbii Seda181818 internetten takip edin indirime giriyor ara ara. Icinden cibinlik uyku seti vs de cikiyor. Hatta uyku setini begendiginiz modeli saticiya mesaj atarak degistirebiliyorsunuz.