gozde71 canım bende şu an 35+4 üm 1 ay öncesinde şiddetli bir grip sonrasında covid old mu öğrendim çok şükğr ağır değildi ağrım falan yoktu ama öksürük…
Bitmeyen öksürük , Nefesimin daralması uzanamamam haftalar boyu düren öksürük son haftalarda artık göğüs kafesim ve kasıklarım çok ağrıyordu öksürükten ve sesim de uzun bir süre kısık kaldı nereye gittiysen ilaç vermediler düzenlemedim en son kendi kadın doğumcum bana antivirüs pastil ve frigus isimli şurubu önerdi birde ev yapımı dut pekmezi gelip gidip bir tatlı kaşığı iç dedi boğazın Asla kuru kalmasın dedi ve ılık süte pekmez bazen de bal karıştırdım her gün sabah uyandığımda içtim gün ortasında bir bir de yatmadan evvel çok şükür öksürüğüm çok azaldı dene bunalrı hemen yarın sabah al bunalrı da düzelirsin inşaallah hatta birkaç gün daha erteleyebilirseniz doğumu erteleyin sezaryenle öksürük zorlayacaktır seni frigus lurup190₺ di ama antivirüs partili bilmiyorum çok şükğr iyi oldum ben inşaallah sen de senin gibilerde biran evvel toparlarlar