Buse2245 Merhaba anneler ben Küçükçekmece’de doktor arıyorum memnun kaldığınız doktor arıyorum yeni hamileyim ve doktor bulamadım şuan geçici bir yere gidiyorum ama çok pahalı yardımcı olursanız sevinirim ☺️
somurtkankedi Buse2245 ben hamileliğimin başından beri medipol hastanesine gidiyorum şuan Figen kır şahin doktorum çok iyi ilgili ve Güler yüzlü çok seviyorum doktorumu
tunasmom Buse2245 Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi Dr. Serkan Özkul ya da Dr. Neslihan Bahatı öneririm çok ilgililer çok bilgililer
Buse2245 somurtkankedi çok teşekkür ederim peki muayene fiyatları falan ne kadar peki birde orada küvez yok diye biliyorum
somurtkankedi Buse2245 küvez hakkında bi bilgim yok malesef muayene 320 sanırım doktorum çok ilgili gerçekten çok sorunlu geçiyordu hamileliğim sürekli kontrol etmesi ücretsiz hakkım olduğu için kontrollere çağırıp bakması benimle konuşup rahatlatıyor kısacası memnunum tavsiye ederim
tunasmom Buse2245 en son 400 küsürdü ama şimdi ne kadar oldu hiç bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz baktınız fazla geliyor hastanenin bir yeri daha var orası daha uygun İkitelli Bahat hastanesi Serkan bey ordada çalışıyor