Lazz61 Aslan04 ayyy bana en yakın kiloyu buldum ya 😂 herkesin ki tombul tombul ben de 23 haftalıkken 540 gr dı 😃 ama 2 hafta da toparladı aşırı zayıf demişti detaylı ultrasona bakan Dr insanın sinirini bozuyorlar yav 🙈
Lazz61 Sacmalama_engiinn hakkaten sen ne yedin ne içtin şuan açık liste veriyosun hemeeennn 🤣🤣🤣 ay bizimkiler cılız mı kalsın teyzesi yav
Sacmalama_engiinn Lazz61 valla evde ne bulursan ye 😂😂canım ben ilk 3 ay çektim hastanede yattım bulantılardwn 4. Aydan sonra iştahım açıldı doktor muz ve ceviz yememi ve bol bol su içmemi söyledi öyle yaptım 55 kiloyla hamile kaldım simdi 78 kiloyum gshskdgdjs
beybito27 Soztekin1 Benimki de aynı gün 1914 gram çıkmıştı. Sanki herkesin bebişi benimkinden kilolu gibi geldi 😂😂
Busrakyk teachervera evet pazartesi sezeryana giricem son hafta canım sıkıldı inşallah yolundadır kilosu😩 tutarsızlık olunca insan üzülüyor
Cindindi baharruzgar 29+0 da 1725 gr kilosu iki hafta önden gidiyor ama gebelik şeker vs olmadığı İçin sorun yok dedi
arelbaby GokceMom_ normal olmasa söyler zaten doktor. Ben sormadan haftasına göre normal diyor mesela
Lazz61 Aslan04 post bile açmıştım valla 🙈 ne bileyim birden öyle çok zayıf deyince araştırmak bile aklıma gelmedi
Busetanem Edasya20 bizim ki de 35+5 de 3400 dedi doktor tombiş benek olucak dedi size de dedi mi öyle hatta sezeryan olucak tombiş olduğu için normal doğum zor gibi dedi
Edasya20 Busetanem benim ikinci bebegim o yuzden sezeryan olacak zaten. 14 ocağa gün verdi hatta. Gününü beklerse 4 kilonun ustune cikabilir iri bebek dedi bakalim hayirlisi saglikla dogsunlarda