Symaaas 02leyla tabikide normal iç karnınız genişse belli olmaz yada siz fazla kilo almışsanızda ondanda kaynaklı oluyor genelde cinsiyet de farklılık gösteriyor:)
Symaaas berivan_12 yaaa :) kurban olsunlar minik beye aaaaa içimden böyle geldi :))) cinsiyet belli olunca haber bekliyorum
elifcicek_07 Canisi50 hayır o yanlış bence biz 19 haftalık gittik 310 gr dı forumda bakıyorum aynı haftalar üç aşağı beş yukarı aynı ama ultrason kağıdına yanlış yazabilir benimde 15. Haftada 1700 yazıyordu efw ama o gün kilo ölçümü yapılmamıştı
Canisi50 elifcicek_07 kilo ölçümü yapyz vs bişe demedi ewf yazan yer i ağırlığı olduğunu öğrendimm sadece kesin yanlıştır o haftada o kadar olunmaz zatn
elifcicek_07 Bir tane benim haftama örnek yok kıyaslama yapamadım 🥺 tam 19. haftada 310 gr olmuştuk şimdi 21. Haftadayız 22 de taramamız var
elifcicek_07 Saziye58 674 lira ben tıp fakültesi özel öğretim üyesine gidiyorum taramamı da yine aynı hastane ama bu kez perinatolog yapacak farklı bir doktor yani sizin ne kadar
berivan_12 Madina_qedirli ultrason resminde de yazar cnm her kontrolümde soruyorum ben sende sor bence 🥰
Eymnftm Elifmstf cinsiyeti ney canım, bende 35 haftalık gebeyim nefes daralıyor nefes almakta çok zorluk çekiyorum 😌😌
Elifmstf Eymnftm kiz canim cinsiyeti. nefes daralmasi kasintida sadece oluyo bende cok yuksek kasilmasinda nefes alamiyo hissim oluyo kisa sureli