Seydanures Kızlar nişanın geldiğini hissettiniz mi? Nişan geldikten sonra kanama falan devam ediyor mu adet kanı gibş? Kısacası nişana dair ne vrsa bildiğiniz anlatır mısınız?😂
Lavina Seydanures nişan öyle şidetli bir kanama değil sümüksü bir kırmızımsı bir renk ara ara geliyor normal kadınlarda olan akıntıyla karışık geliyor
Seydanures kahvesever__ benim hamileliğimin başımdan beridir akıntım var onla nasıl ayırt edicem ki böyle bişey olursa sende var mıydı akıntı
Lavina noluyosanagenemiross doğum başlayınca bazen suyun gelir bazende sümüksü bir kanama gelir o gelen kanamaya nişan deniliyor her doğumda suyun gelmesiyle başlamıyor nişanı anlarsın zaten hani adet bitiminde hafif hafif lekelenmen olur acık renk o şekilde oluyor
Tugba1008 Bir iki gündür ufak ufak geliyor benim de ,nokta kadardı. Bu gece yoğunlaştı. Beyaz, muskuslu bir yapı. Bazen pembemsi şekilde de geliyormuş. 38+0 ’dayız bakalım ne zaman gelecek paşa 😍
efemoms_ Tugba1008 canım dün benim de öyle beyaz hafif sarımsı bir akıntı geldi aynı mukus gibi nişan olabilir mi?
Tugbaysima Haftamda gelmişti adet kanaması gibi biteceği zaman lekelenme olur ya öyleydi ama daha doğumum olmadı 40. Haftaya giricem inşallah