beyzanur5535 Beta-hCG değerim 17 aralıkta 3017 çıkıyor, 19 aralıkta ise 6450, 21 aralıkta 6041′e düşüyo sebebi ne olabilir kızlar? Çok stres oldum
MaviK beyzanur5535 aynı hastanede mi baktırdınız ? Bu değerlerde kese görünmüş olmalı hatta bazen bebekte . Doktora gittiniz mi ? Kimyasal olabilir ama tabii olmayadabilir. Çünkü bazen değerler sabit ölçüde kalabiliyor. Mesela 9. Haftaya gircem bir kaç gün önce kanamam oldu diye test yaptılar kanda 1000 çıktı . Kese de bebekte gayet iyiydi sabit gösteriyor değeri dizinde öyle olabilir stres yapmayın. Zaten yeterli değere ulaşmış muayeneye gidin
Hallerimvarbenim beyzanur5535 Canım belli bir haftadan sonra değer sabitlenip düşmeye başlıyor zaten siz bebeği görmüşmüydünüz
beyzanur5535 İlk 2 beta tahlili özel hastanede kendi doktorum yaptı en son düşük çıkan sonuç ise sağlık ocağında yapıldı. 9 gün önce kanamam oldu vajinal ultrasonla doktor keseyi gördü beta değerlerin çok iyi ay sonunda kontrole bekliyorum dedi sadece. Sağlık ocağında düşük çıkınca stres yaptım ister istemez. Ama yarın sabah ilk işim direkt doktoruma başvurmak olucak
MaviK beyzanur5535 yok stres yapma normal . Sabitlendi bebekte iyidir merak etme ☺️ Değerler hastane arasında değişiyor. Bundan sonra beta baktırmana gerek yok sana sağlıklı bir sonuç vermez böyle strese sokar. Hayırlı haberlerin olsun