Hilallllllllllllllllllllllll Hamisler biz son 49olduk sizde durumlar nasıl bebisin dogucagi gün belli oldumu❤️
HappyEnd-88 Hilallllllllllllllllllllllll hayırlı olsun canım. Hayırla kucağımıza almak nasip olsun hepimiz için 🌹 bizde 67 gün kaldı. Doktorumuz ne zaman söylüyor doğumumuzun nasıl olacağını ve tahmini ne zaman geleceğini bebişimizin. Hadi şimdi uygulamaya göre böyle yazıyoruz da 🤔
kahvekokusu_ Hilallllllllllllllllllllllll biz de 00.00 itibariyle 49 a düştük . 12 Şubat dedi doktorumuz . Sağlıkla kavuşalım 😊
Hilallllllllllllllllllllllll HappyEnd-88 ben sezaryan olucam ama bana gün vermedi daha salı gün doktor konturolum var insalh bir tarih verrir çok heyecanlıyız 🌼😇
Hilallllllllllllllllllllllll kahvekokusu_ normal doğum mu sezaryan mi olcaksin canım ben sezaryan istiyorum 😍
Hilallllllllllllllllllllllll Leylazerr 12olmasini bekliyorum saatin bir gün eksildikce çok seviniyorum😍🌼
HappyEnd-88 Hilallllllllllllllllllllllll benimde cumartesi günü kontrolüm var bakalım olmadı o gün bı doktora sorayım ne diyecek. Normal doğum istiyorum ben ama hayırlısı inşallah