zeynepsnl_6 Ogretmenanneyim bence erken daha ben bile o haftalarda hiç bir şey yapmadım şuan 39 haftaligim yeni başladım
Tugcelb zeynepsnl_6 uzmanlar 36dan itibaren başlanması gerektiğini söylüyor tabiki doktor onaylı. Ayrıca hareket etmek ve egzersiz yapmak sakıncalı bir durumunuz yoks doğuma girene kadar devam edebilir. Ben 35 haftalık gebeyim egzersizi ilk bulantı zamanlarım dışında bırakmadım
Kbraltnksrn aysenurlina_00a ben henüz 30+0 olduğum için bu uygulamaların hepsini yapamıyorum sadece normal tuvalet kullanıyorum şimdilik ama eğitim aldığım için bilgi sahibiyim✨
hasretlik jarmzalu bence başlayın ilk gebeliğimde bende hiç birşey yapmadım ve doğmuyordu rahatı yerindeydi 40 haftalık oldu doktor diyoki biz bıraksak bu 1 ay daha gelmez. Suni sancı 0 açılmayla yatış ve doğum ama sıkıntı yani kendisi gelmeyebiliyor
jarmzalu hasretlik yaa🫣🫡 kafam karışık vallahi, annemler neden doğurmuyorsun diye soruyor, eşim henüz doğurma diyor😂🤣
Didemesut mltmcn sabah yürüyüşğne malesef bi ton köpek engel oluyor. Sürü halinde geziyırlar korludan yürüyüş yapamıyorm
MinikBrokoli Arkadaşlar 34 haftadayız , ilk kez dün gece iki defa yalancı sancım oluştu 3-4 dk bekledim geçti sonra yine sancı yaptı sonra yine geçti, daha ilk sancıda doğuruyorum sandım 😂😂😂 bu her gün olacak mı acaba 🤔
Bettuss_123 Kbraltnksrn söyledikleriniz çok güzel 🌸 sadece kegel egzersizi pelvik kaslarını çalıştırıp sıkıştırdığı için önermeyen çok fazla ebe var. Aksine esnetmek için olan hareketleri öneriyorlar 🤷🏻♀️
Joymommy6 Tugcelb bende 21 haftalık. Çok hareketsizim. Ara sıra dışarıda yarım saat falan yürümeye çalışıyorum temiz hava alıyorum. Açıkcası doğumum zor olur diye endişeleniyorum. Hamile olduğum günden beri hiç egzersiz yapmadım. Yavaş yavaş küçük hareketlerden başlamak istiyorum
Tugcelb Joymommy6 kişinin bünyesine yapısına göre değişiyor. Doğum hikayelerinden okuduğum kadarıyla sadece son haftalar egzersiz yapanların doğumu kolay olanda var. Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi. Ben sdece 2 3 gün egzersiz yapıyorum çalıştığım için ekstra yürüyüş yapamıyorum. Instagram da simge duman var onun sayfasına bakın her ay için uygun hareketleri var ve zorlayıcı değil
Aysenurkacarr123 Joymommy6 benimde oyle hıc halım yok yuruyus yapacak cok hareketsizım ama doktorum 36dn sonra soylıcem yapman gerekenleri dedı 36dan once gelirse nolcak
Cico_55 rky2 bu sana göre batıl inanç böyle şeylere kalpten inanacaksin ki olsun öylesine yaparsan zaten olmaz ..
Eva11 Aysenurkacarr123 ben 36dayım 3 haftadır çekiyorum o baskıyı hareket halindeyken ve ayağa kalkarken çok fena oluyor.. sanırım doğuma kadar geçmeyecek
Aysenurkacarr123 Eva11 benimde oyle muhtemelen 36 haftaya 40 hafta arası dogum olur ama agrın sancın oldugunda hemen gel dedı doguma hazır dedı erken gelmesinden korkuyorum azıcıkta
Tugcelb Nazendehanim evet. Yaprak şeklindeyse bir tutam sıcak suya atıp 5 6 dk demlenmesini bekliyorsunuz