Minnakkkk Kızlar 37.haftamdyım bugün annemle ablam temızlıge geldıler cok şükür bende ıyıyım onlara yardım edeyım dedım hep uzanma sandalyeye çıkma soylenıp durdular gardırobun üstüne bısey yerlestıreyım dedım tabureye çıktım tabure bı kaydı pat yere 😒😒 allahtan kolumla destek aldım kı o an düşüşümü yavaşlattım 😞 ama cok korktum bısey oldu dıye cok şükür kolum ıncındı sadece bebegım Allah’ıma şükür ıyı ❤️❤️
Sultan42 Minnakkkk allah esirgemiş canım daha dikkatli ol ve annenin sözünü dinle var onların bir bildiği elbette geçmiş olsun
Albatros3501 Minnakkkk kıııız deliiii dikkat et. Bende banyo yıkarken kaydım kapıdan tuttum düşmedim. Eşime de söyledim beni dövecekti sinirden😂
Nurylcndag Minnakkkk aman Allah korusun o ne cesaret, dur yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin az daha sabret 😊 ama bir adrenalin salgılanmıştır yavrucağa 😄
Minnakkkk Sultan42 saol canım vala oam refleksle kolumdan nasıl destek aldım bılmıyorum.ıcım de rahat etmıyor kı bırı benım ısımı yaparken alışkın degılım
Minnakkkk Defnemmm2301 cok şükür canım cok şükür cok korktum ama bebegım kıpır kıpır rahatı yerınde allahtan 😍
Minnakkkk Nurylcndag vala bende bılmıyrm nasıl bı cesarettir 😀😀 hepımız bı adrenalın salgıladık vala ablam dıger odadan bı koşturması var noldu dıye 😀😀 o benden cok bağırmıştır herhalde ama Allah’ıma şükür ıyıyız vala
Minnakkkk Sultan42 aynen canım basında olmakta degıl de nıye benım ısımı yapsınlar kı bende yaparım dıyorum alışkın degılım ondan herhalde
Glcdmrdmr Minnakkkk Ya lütfen yapmayın böyle şeyler. Rabbim esirgemiş eşinizin yerinde olsam kızardım size ☝️😊
Minnakkkk Glcdmrdmr henüz söylemedim eşime duysa belkı de o an doğururum kızarken bana 😀😀😀 işte alışkın degılım başkasına iş yaptırmaya ıyıyım deyıp kahramanlık yapayım dıyorum ama sanırım artık tabure görmek bıle ıstemıyorum