ikibaloglanannesi Kubrabsyg45 böyle bir şeye müsade etmeyin sakın. Yoksa görümceniz çok söz sahibi olur çocuk üzerinde.. Gerekirse sizde gidin nüfusa eşinizle beraber.
Hamileanne Kubrabsyg45 Aliyar ne ayol sakın koymayın komik geliyor kuulağa kusura bakmasınlar böyle isim mi olur. Ömer ahlas a bayıldım 😻
Zeynepsen Kubrabsyg45 ben rüyamda gördüm asla olmaz felan de bende beğenmedim aliyari hıyarı animsatiyo kusura bakmayın ama
Zcicek Kubrabsyg45 kesinlikle Ömer Ahlas daha güzel , Aliyar ismini de diriliş ertugrulda duymuştum kötü değil ama sizin düşündüğünüz isim çok daha güzel 🐥
Kubrabsyg45 Bir_tirtilannesi ben direttikce tartışıyorlar. Kaynanam diyor o gün gelsin yapacağımı bilirim 🤦 sorun eşimin sessiz kalması. sıkıyorsa onların istediği olsun neler olacağını az buçuk tahmin et dedim esime
sonnenschein Kubrabsyg45 Aliyar mı?Ali olsun bari tek ama Ömer Ahlas çok hoş hem de rüyanda görmüşsün 🥰
2022bebeki Kubrabsyg45 O kendisi siz başka birisiniz iki farkli insan herkes aynı olmak zorunda değil Rabbim o zaman hepimizi protip yaratirdi farkimiz kalmazdi🤣🙈
Kilicbebek Kubrabsyg45 hadsiz ya oğullarıyla evleneik diye kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum herşeyi yaradan bunlar sanki tövbe sınırlarınızı belirleyin ve koruyun epey aşılmış belliki . Tam çileden çıkmalık gerçekten
asyagibi Kubrabsyg45 Aliyar mı ? Hiç duymadım garip bir isim🤷🏻♀️ Ömer ismi çok güzel ama ahlas’a ben ısınamadım canım