Seddda 20 haftalık hamileyim bir iki kez hareket hissettim fakat bir iki gündür hareket YÖK karnımda normalde sertti bebeğin nerde olduğunu tahmin edebiliyordum suan bir sertlik ye YÖK yumuşak tedirgin oldum böyle olan varmı Dr gitmelimiyim ?
mucizemizibekliyoruzz Seddda o haftalarda düzensiz olabiliyor ama düzenli olarak hissediyorsanız normal şartlarda artık ve son 1-2 gündür hissedemiyorsanız bi doktora görünüp kalp atışlarını dinleyebilirsiniz içinizde rahat etsin
Ssumeyye Seddda istersen beline ıkı yastık koyup o vazıyette bıraz bekleyıp ya da sol tarafa uzanıp hareketlerını bekleyebilirsin ama 20li haftalarda doktorum bu tarz durumların normal olduğunu söylemişti
Seddda mucizemizibekliyoruzz sürekli hissettiğimi söyleyemem ara sıra pıt pıt vuruyordu kaydığını hissediyordum 5 gün önce kontrol vardı Dr maşallah çok sağlıklı dedim ama korktum biley olmuşumdur die
mucizemizibekliyoruzz Seddda o haftalarda ben de çok pimpirikliydim bi hissediyordum bi hissedemiyordum ama şimdi tam olarak sizin nasıl oluyor bilemiyorum öyle 2 gün hissetmediğimde olmadı 2 gün beklediğimde yani hemen panik oluyordum zaten 🤭
Seddda mucizemizibekliyoruzz aynen çok pimpirikliyim ya bekliyim bakalım sizin kaç haftalık teşekkür ediyorum bu arada
Seddda mucizemizibekliyoruzz maşallah allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşş Bnmde o haftalarda olsa keşke😊🙏
mucizemizibekliyoruzz Seddda zaman hızlı geçiyor 😊 inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız 😊