Dmlyns Kızlar Alikahya da doğum yapanlar varmı ben kontrole Erhan beye gidiyorum yalnız hastaneden biraz endişeliyim ebeler falan berbat
Asfdg Dmlyns ilk gebeliğimde orda acil doğuma alacaklardı beni özelde takipli olduğum için imza atıp çıkmıştım ama o geceki doktor ebe vs çok iyilerdi şuan özelllwr çok pahalı olduğu için bende alikahyaya gidiyorum çok memnunum doktorum çok ilgili inşallah böyle devam eder
Asfdg Dmlyns daha önceden gebelik zehirlenmesi yaşadığım için riskli gebelik olduğundan peritonolog takipliyim gökçenaz Hanm
Dmlyns Doktordan yana sıkıntı yok yalnız bu acilde çatı muayenesi yapmak için gelen çok itici doktor oluyor yani pek de kibar sayılmazlar mecbur kalmasam gitmem işte
Asfdg Dmlyns evet acilde hemen çatala çıkartıyorlar benm gittiğimde Emre Sertel vardı oda çok iyiydi o gece ben ağladığımda ağlama abicim korkulcak bişey yok diye teselli etmişti beni çok şaşırmıştım
Asfdg Dmlyns teşekkür ederim şehir hastanesi açılır inşallah en kısa zamanda oraya devam edersiniz belki
Dmlyns Asfdg bazılari iyi ama dediğim gibi stajyerleri nst ye bırakıyorlar bişey bilmiyorlar yarım saat boyunca kemeri bağlayamiyor deli oldum geçen gün, hatta ben ona söyledim öyle taktı yani umursamıyorlar
Asfdg Dmlyns sağlıkla kucağınıza alın inşallah bide Gölcük’te bi hastane var Necati Çelik diye o hastaneyi herkes çok övüyo tek kişilik odalar falan varmış bi gidin isterseniz
Dmlyns Asfdg arabamız olmadığı için çok zorlanıyorum taksi tutup gidiyorum hasteneyede Gölcük bana çok uzak işte, çok değişik bir memleket