Hallerimvarbenim Aysecan0335 Evet canım seninkinde bakıyordur bir risk olmadığı için senin haberin olmuyordur endişelenme☺️
Aysecan0335 Hallerimvarbenim çok teşeklür ederim bilgi verdiğin için cnım benim en iyisi bidahakine sorayım da içim rahat etsn 😊
Sedamete Aysecan0335 tabii ki canım açılmayı büyük oranda önlüyor mesela sıcak duş alma açılma sağlıyormuş çünkü.Amin canım amin sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🙏🏻
gunel91 Aysecan0335 normal serklaj 12-15hafta arasi bence yapiliyor sorasi cok zaman tutmuyor bebek buyuduyu ìçin. Oyle problemi olan mecbur yerinnen kalmicaq hep uzancaq
Sisife İlk haftalarda karından görülüyor, hafta iledikçe vajinal bakmaya başladı ölçmek için doktorum. Ben de ikiz gebe olduğum için en başından beri perinatologa gidiyorum ve her seferinde ölçüyor.
yanlisanlamaama Aysecan0335 ilk kontrole gittiğimden beridir ölçüldü ikili testte de bakıldı geçen hafta doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum
Aysecan0335 yanlisanlamaama herkese bakılıyormus galiba ama doktorların bazısı hastaya bilgi vermeyınce boyle benım gıbi tereddut edıyor ıste
Binnur-cam Aysecan0335 canım eğer rahim ağzın esnekse 19 haftadan sonra bebek dahada büyüyo ya o haftalardan sonra belli ediyomuş kendini ağrı sızı olmadan kimindede ağrı oluyomuş .. Ben mesela 19 haftama yeni girmişken bi akıntım olmuştu yani altıma yaptım sandım okadar şeffaf su gibi doktoruma gitmiştim kontrole muayneye bakmadı hiç rahim agzına akıntım var dedim anormal derecede normal dedi 🤢 2 gün sonrada kanamam oldu dikiş için geç kalmıştık bebeğimi kaybettim … Öngörülebilir birşey aslında biraz bizlerr biraz doktorlara kalmış .. Şimdi hamileyim başka dr gidiyorum 13 haftamda önlem amaçlı hemen dikiş attık 23+5 olduk şükür 🤲
Aysecan0335 Binnur-cam çok üzüldüm Allah sabır versin bu bebişini sağ sağlim kucağına Almayı nasip etsin rabbim inşallah❤️ yani doktorlar işine karışılsın iatemiyor pek ama sonu kötü olmaması için biraz bizlerinde kafamıza takılan şeylerde üzerine düşmemiz gerekiyor demekki
Binnur-cam Aysecan0335 aminn canım inşallahhh 🤲 bazı doktotlar gerçekten çok ilgisiz hamilelik işi hassas asla ilgisizliğe yer olmamalı önceliğimiz iyi güvendiğimiz bi doktor olmalı ve en ufak birşeyi bile ihmal etmeden üstüne düşerek sorup araştırıp öğrenmek gerekiyor tabiki kendimizi strese sokmadan abartmadan yapmak lazım .. Sağ salim kucağına al bebeğini inşallah 🤲