Hanifegg Şu an 33 haftalık hamileyim ve bazılarından 32. Haftadan itibaren nts ye alındıklarını söylüyorlar kaçıncı haftada nts ye girmeye basladiniz ne sıklıkla
rabia3561 Hanifegg 32 den itibaren 2 haftada bir kontrole gittim her kontrol öncesi çekilip doktoruma gösterdim.
buseherek01 Hanifegg ben 39. Haftama bugün girdim canım salı günü kontrolüm vardı ilk defa o zaman girdim nst ye
2022bebeki Hanifegg 36 da gireceğim ilk nst ye bir sonraki randevumda yani 🐣 her hafta muayenem olacak ve gireceğim
srnglcskn Hanifegg 32. Haftada başladım bende girmeye 2 haftada bir kontrolüm var her kontrolde giriyorum
Patricia Hanifegg valla ben 27. Hafta ateşlendim hastaneye gittim öyle baktılar. Şimdi 34+0ım bir daha hiç bakılmadım. Bence 36-37’den sonra bskıcaklar
ENOK_0107 Hanifegg Hanifegg Bende 32. haftada başladım nstye girmeye. İki haftada bir kontrol var ve her kontrol öncesi giriyorum.
AhseninAnnesii Hanifegg hastanesinden hastanesine degisiyor. Ben bahcelievler medipole gidiyorum. 34de nst basliyor. Her muayenede nst cekiliyor. Haftalik gidiyorum sekerden dolayi normalde 10gunde 1 cagiracakmis aslinda.
Nursemablk Hanifegg 33.haftanın sonunda 2.kontrolüme gittiğimde (15 gün sonrası) o zaman girdim. Şuan 34 haftadayım ve nst de yalancı sancılar gözüktü dün yatış yaptom iğne serum derken sancılar anca geçti ama ben bir şey hissetmedim 🤭😂
Halimbey Hanifegg 34. Haftada girmeye başladım doktorum 35 demişti ben 34te gittim aldı yine. 38e kadar haftada 1 38den sonra 3 günde bir olarak gittim
DilekOzturk_ Hanifegg benim doktorum da 34. Haftada nst’ye başlayacağını söyledi. Doktordan doktora değişiyor sanırım. Dediğiniz gibi genel olarak 32. - 34. Haftalarda isteniliyor.