Kızımın doğumu 24 Haziran seçim günüydü. Arkadaşımla oyumuzu verip onların evine geldik.bebde artık 39+0 olmuştum. Taşıma iyice zorlamıştı. Çıksın artık diyordum.bundan sonra anlatacaklarımi ben yaptım siz evde denemeyin,:) lavoboya gittim alaturka tuvalete gittim ama 2 cm acilmam vardı biliyordum normal tuvalet oturusu yaptım alaturka da kalkmak zor oldu ama😵💫 neyse ordan çıktıktan sonra 15 dj sonra sancı girmeye basladi arkadaşımla saate bakmaya başladık önce 10 dk bir giriyordu sonra 5 dk bir olmaya başladı saat gündüz 2 di. Öyle böyle derken akşam 8 buçuk kadar dayanabildim. Bindik arabaya yola ciktik heryerde konvoy var bizi de konvoyda sanıyorlar kimse yol vermiyor. Arkadaşımın eşi doğum var diyo polis bu yol kapalı surdan git 10 dk yol yarım saat oldu. Biz 9 da hastanedeydik ilk muayenede 6 cm açılmam olduğunu öğrendim. Ondan iki saat sonrada doğum oldu. Çok şükür normal bir doğum oldu. Onun öyle etrafa şaşkın şaşkın baktığını görünce dünyalar benim oldu herşeyi unuttum. Şimdi ikinci bebişim yola çıktı 🤩 dua edin sagsalim varsın evine❤️❤️