Pearlyy Selam kızlarr 30+3 teyim, bebiş artık nefesimi zorlamaya başladı biraz fazla yesem sığınamıyorum bazen başım dönüyor. Çok erken değil mi bunlar için? Sonlara doğru napıcam ben? 🥲
Babykalamar Pearlyy ayni gundeyiz ikimizde bende ayniyim otururken nefes alamiyorum ayakta nefes alamiyorum yatakta nefes alamiyorum🤣🤣
aframoms13 Pearlyy al benden de o kadar hep açım yedikçe de nefes alamıyorum bu soğukta cam pencere açık uyuyorum yoksa tıkanıyorum valla nolcak böyle 31.haftadayım bende 🤣
Deletedmom_51 Pearlyy 32+2’yiz biri ümüğüme çöküyor gibi hissediyorum nefes almak çok zor hele de biraz yemeği fazla kaçırayım ben bittim 😂
Patricia Pearlyy 1 saat sonra 34+0 oluyorum . Arkadaşın dediği gibi rahatlamanın yolu doğurmak. Ama böyle içimde hem bir sevinç var az kaldı kucağıma alıcam diye hemde artık karnımda olmayacak onu her an hissedemeyeceğim diye de bir burukluk var. Annelik bir çok duyguyu bir anda yaşamak sanırım. Çok garip hissediyoruö
Kucuk_melegim Pearlyy erkeni mi kaldi kuzum bende 33 oldum bizde de ayni nefes alamıyorum yemekten sonra ve kalbim hizli atiyor
Pearlyy Kucuk_melegim ne bileyim bi 35-36 olaydık son 2-3 hafta dayanırdık 😃 daraldıkça panik oluyorum ölüyomuyum diye🥹😃
Kucuk_melegim Pearlyy valla bende bu nefes sorunu erken başladı simdi de mide yanmalarim başladı felaket şekilde
Pearlyy Kucuk_melegim o bnde 20. Haftadan beri var, çözümü sağlıklı ve mide dostu beslenmekte buldum 🥴
Yaseminturan_ Pearlyy Ay bende tam 30*3 üm erken doğum riskim var 10 gün hastanede kaldım 2 gündür evdeyim ve tam olarak anlattıgınız gibi ne yesem yada uzansam nefesim kesiliyor:/
Semilk05 Pearlyy hazımsızlık varsa olabilir ben 34. Haftadayım daha yeni yemi dediğiniz şeyleri yaşamaya başlıyorum
Minikbebegimaren Pearlyy 31 haftalıgım bende ne yesem tıkanır gibi oluyorum ekmek bile yiyesim gelmiyor nefes alamıcam diye toplu tasımada bile bunalıyorum otururken ölcekmişim gibi geliyo illa ayaklarımı uzatcam 😂
Semilk05 Pearlyy maden suyu için iyi gelebilir. Yağlı çok salçalı ve baharatlı şeyleri azaltıp nasıl olduğunuzu takip edebilirsiniz